25. Septembra 2019.

Dunja Ilić se potresnom porukom oprostila od oca

Big Portal

– Za sve riječi koje nisam stigla da ti kažem. “Hvala” koje nisam stigla da ti kažem. Čineći ti medveđu uslugu pokušavajući da te “vratim”, dok si samo bio umoran i želio mir. Tvoje posljednje pismo je dostojanstveno kako si i živio. Volim te tata. Tamo negdje znaj da dok nas “ono nešto” veže ja ti na silu neću ići. Mnogo nedostaje da se još jednom iznerviram što me po hiljadu puta pitaš da li jedem. Volim te. Od srca – napisala je Dunja na svom Instagram profilu.

Dunja Ilić
Dunja Ilić

Jovan je bio vlasnik nekoliko propalih firmi, a, kako “Pink” navodi, sebi je život oduzeo lijekovima.

Policija je navodno pronašla i oproštajno pismo pored njegovog kreveta.

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana Dunja Ilić je sebi pokušala da oduzme život, kada je popila lijekove nakon čega je završila u bolnici. 

https://www.instagram.com/p/b_pjzKvEWt/

Dunja, koja se više ne bavi muzikom, a posljednjih godina živi u Napulju, rekla je između ostalog, kako je zlostavljana od pete godine.

– Molim vas slušajte me, ne pričam sra**, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje, meni to ne treba – rekla je Dunja odmah na početku videa i nastavila:

– Ja ću da umrem kroz sat vremena, nisam trenutno ni na čemu, ni u depresiji. Moj život vuče mnogo više od toga. Ja sam zlostavljana od svoje pete godine – dodala je ona i rekla:

– Ja nemam razloga da lažem, jer ću biti mrtva poslije ovoga – govori Dunja u potresnom videu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare