22. Jula 2019.

Dugogodišnji prijatelj princeze Dajane: Megan je prebrzo postala tako buntovna!

Big Portal

Novinar i pisac Endrju Morton autor je svjetski poznate biografije o princezi Dajani koja je već punih 27 godina u prodaji, a ima i težinu jer je omiljena britanska princeza sama učestvovala u njenom kreiranju.

Morton je, podsetimo, bio dugogodišnji prijatelj preminule princeze i dobro upućen u stanje na kraljevskom dvoru.

Morton je sada progovorio o tome šta misli o Megan Markl i mnoge iznenadio. Istakao je da mu se stav 37-godišnje vojvotkinje ne sviđa i rekao kako smatra da Amerikanka nepovratno menja kraljevstvo. Referirao se na stav Megan Markl kada su u pitanju mediji i odnos s istima.

Za razliku od ostalih članova porodice, Megan ne ostaje ravnodušna već koristi svaku priliku i sredstvo da ispriča svoju stranu priče. Najčešće to vidimo kada je u medijima brane holivudski ‘prijatelji’ i poznanici. Morton tvrdi da se vojvotkinja okružila moćnim i bitnim ljudima iz šoubiznisakoji joj već sada iskazuju veliku vernost i podanost.

– Meghan čini sličnu stvar koju je radila i princeza Dajana, ali bitna razlika je što je Dajana bila u kraljevskoj porodici deset godina i živela po strogim pravilima, tek je nakon toga i pred raspad braka krenula otvoreno da razgovara sa mnom o svemu – objasnio je autor.

Da će ići svojim putem i glavom kroz zid Megan je nagovestila još u septembru 2017., dva meseca pre kraljevske veridbe kada je dala veliki intervju za modni magazin Vanity Fair, piše Tportal.hr

– Videlo se već tada da je stvar uzela u svoje ruke. Od samog početka odavala je utisak drugačije buduće članice kraljevske porodice. Svi njeni prethodnici i prethodnice držali su se po strani, a mi smo imali prilike da vidimo devojku princa Harija kako priča o ljubavi, romantici i stvarima koje su tabu za britanski kraljevski dvor.

https://youtu.be/PJKylKNd-_E

Mnogo je Megan o sebi rekla i kada je sastavila svoj popis gostiju za venčanje na kojem se našla gomila poznatih holivudskih faca. Bila je to, kako objašnjava stručnjak, njena pomno isplanirana strategija.

– Popularisala je kraljevsko venčanje i napravila pravi spektakl. Cela svita Holivuda požurila je u Vindzor. Megan je svoju moć dokazala tog dana jer pojavili su se i oni koje možda nikada nije upoznala. Sumnjam da su se Megan i Opra Vinfri poznavale pre venčanja, ali pozvala je sve te ljude da budu na njenoj strani tada, ali i u budućnosti – govori nadalje Morton.

A isti ti ljudi poštovanje su joj iskazali već u prvim kriznim danima kada se našla na meti svetskih medija te su je redom branili.

– Ona je drugačiji igrač. Na primer princa Harija prijatelji nikada nisu branili u medijima, čak ni kada je bilo najgore i najteže. Megan na svojoj strani ima Amal i Džordža Klunija, Opru, Serenu Vilijams, postavu serije ‘Suits’ u kojoj je glumila, a svi od reda itekako su uticajni u medijima – nastavlja autor kojeg je Megan iskreno iznenadila, ali i zabrinula.

– Ona je drugačija žena. Sa svojim se problemima nosi poput Donalda Trampa koji napada sve one koji napadaju njega. Ovo nije normalna situacija. Susrećemo se s holivudskom glumicom koja je ušla u kraljevsku porodicu i uglavnom radi sve prema svojim pravilima. Ne poštuje ono osnovno pravilo – nikad se ne žali i nikad se ne objašnjavaj. Neupitno je da će i da je već promenila mišljenje o kraljevskoj porodici, stanje u monarhiji i izazvala veliku pomutnju u komunikacijskom odelu palate – zaključio je novinar i pisac, pišeTportal.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare