Duga zadržavanja čekaju vas na ovom graničnom prelazu, ima i radova na putu - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Duga zadržavanja čekaju vas na ovom graničnom prelazu, ima i radova na putu

Duga zadržavanja na izlazu iz BiH zabilježena su na graničnom prelazu Hum.

Duga zadržavanja na izlazu iz BiH zabilježena su na graničnom prelazu Hum.

Na ostalim graničnim priijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta. Iz bezbjednosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko – Gunja.

Zbog održavanja Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banjaluka – na Vrbas 2019”, još danas u vremenu od 8 do 20 sati, obustavlja se saobraćaj na magistralnom putu M-16 Banjaluka-Jajce na lokalitetu kanjona Tijesno. Za vrijeme obustave saobraćaj će se preusmjeravati na alternativni pravac Banjaluka – Čađavica – Mrkonjić Grad.

Na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila kroz tunel Vranduk II saobraća se naizmjenično, jednom trakom. Zbog povremeno pojačanog prometa vozila tokom dana, na ovoj dionici moguće je formiranje dužih kolona u oba smjera. Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Nemila-Tetovo-Zenica) zabranjen je saobraćaj za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona.

Zbog izvođenja sanacionih radova, obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-425a Tromeđa – Zvirovići (za sva vozila, osim za vozila gradilišta i lokalnog stanovništva).

Od ostalih puteva sa aktuelnim radovima izdvajamo magistralne puteve: Srbljani – Cazin, Jošanica – Stup (u Rajlovcu), Srebrenik – Orašje, Olovo – Kladanj – Vlasenica, Semizovac – Vogošća, Ustiprača – Goražde – Ustikolina, kao i magistralne puteve M-5 kod Jajca i M-17 u Vrapčićima i Mostaru.

(Avaz)
Srpskainfo
Foto: Milan Pilipović/RAS Srbija

Danas objavljeno

Putin unaprijedio Kadirova

M.

Opozicija predala zahtjev za ponovno brojanje za predsjednika RS

M.

Vladajuća koalicija se sastala u Banjaluci

M.

Ostavite komentar