Duda se ne mijenja, UŠLA U ŠESTU DECENIJU a izgleda prelijepo - BIGportal.ba
Ex Yu

Duda se ne mijenja, UŠLA U ŠESTU DECENIJU a izgleda prelijepo

Dubravka Mijatović se ne menja! Glumica, koja je ušla u šestu deceniju, i dalje izgleda mladoliko i fantastično. U to se uverila i ekipa Kurira koja ju je pre nekoliko dana srela na Senjaku. Bila je sa drugaricom i reklo bi se dobro raspoložena.

Duda je bila vedra i nasmejana, u opuštenom izdanju, nosila je trenerku i patike. U prilog tome svedoče i fotografije koje je tom prilikom napravio naš paparaco. Dubravka se trudila da prođe neopaženo, ali joj to nije pošlo za rukom.

Fotograf ju je slikao dok je prilazila svom automobilu, pa kada se potom isparkirala i otišla prema gradu.

Nismo mogli a da ne primetimo da u trenutku kada se mnoge poznate ličnosti podvrgavaju estetskim zahvatima kako bi izgledale mlađe i privlačnije, Mijatovićeva nije podlegla tom trendu. Iako je u karijeri imala ulogu estetskog hirurga, u stvarnom životu dosad nije odlučila da ide pod nož. To je i sama potvrdila za medije:

– Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me dosad nije izdala – rekla je nedavno u jednoj emisiji. Lj. Stanišić

Danas objavljeno

Ispovijest Mine Kostić: Pjevačica otvorila dušu i otkrila da je bila usvojena sa pet godina

Zeljka

Miodrag i Olivera fotografijama pokazali kako teku prvi dani RODITELJSTVA

Zeljka

Jana o porodičnoj TRAGEDIJI koja joj je uništila život

Zeljka

Ostavite komentar