Ducati Unica - projekat za stvaranje unikatnih motocikala - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

Ducati Unica – projekat za stvaranje unikatnih motocikala

Ducati je najavio lansiranje programa sređivanja motocikala po mjeri, nazvanog Ducati Unica.

Program je namenjen onima koji žele da dizajniraju unikatnu Ducati mašinu svojih snova, piše Moto-Berza

Italijanska kompanija je tako otvorila vrata svog dizajnerskog centra, Centro Stile Ducati, gde će direktno sarađivati s dizajnerima i tehničarima kako bi isporučivala unikatne dvotočkaše.

Celokupan proces od skice do finalnog proizvoda biće dokumentovan, a u njemu će učestvovati Dukatisti, uz podršku profesionalaca iz redova renomiranog proizvođača.

Zahvaljujući pomoći iskusnih profesionalaca, svaki korak će biti detaljno izložen. Budući vlasnici će moći da imaju uvid u sve, od materijala koriščenih u izradi, boja, Ducati Performance dodataka, a sve kako bi se osiguralo da model ispunjava zahtevne Ducati standarde.

Majstori koji postanu deo programa će dobiti specijalnu propusnicu za ulaz u Centro Stile Ducati, kako bi lično mogli da nadgledaju proizvodni proces i da se uvere da kompanija svakom projektu posvećuje maksimalnu pažnju.

„Dizajn je prepoznatljiv deo naših kreacija. Već duže vreme radimo na lansiranju projekta koji bi Dukatistima dao mogućnost da svoje motocikle prilagode sebi i na najbolji način izraze svoj lični stil.“

Photo: Ducati

„Zato smo napravili Ducati Unica ekskluzivni program, koji svedoči izuzetnosti oznake ’Made in Italy’. Radi se o uzbudljivom i nezaboravnom iskustvu sređivanja motocikla po meri, dostupnom direktno u našem dizajnerskom centru“, naglasio je Andrea Ferarezi, direktor Centro Stile Ducati.

Svaka kreacija napravljena u okviru Ducati Unica programa imaće sertifikat unikatnosti.

Ducati Unica - projekat za stvaranje unikatnih motocikala - Moto Berza

Verni ljubitelj Ducati motocikla, Dejv Enders, imao je tu čast da radi na prvom Ducati Unica modelu (na fotogafijama). U pitanju je 500 primerak Supeleggera V4 motocikla (od 500 napravljenih). Kako je sam naveo, njegov projekat je inspirisan Lamborghini Aventador SVJ automobilom, takođe u njegovom vlasništvu.

Vrelegume.

Danas objavljeno

Koliko je vremena potrebno da se ukrade Tesla? VIDEO

Vanja A

Hyundai ukida Sonatu?

Vanja A

Šta raditi dok čekate da vam se napuni električni automobil?

Vanja A

Ostavite komentar