24. Jula 2021.

Ducati Panigale V2 posvećen WSBK šampionu

Big Portal

Zvanično nazvana Ducati Panigale V2 Bayliss 1st Champion 20th Anniversary, ova mašina dolazi sa grafikom upečatljivog izgleda, ukrašenju trkačkim brojem trostukog osvajača WSBK šampionata.

Ducati Panigale V2

U paketu su Ohlins prednje i zadnje ogibljenje, NX30 prednje viljuške i TTX36 zadnji amortizer.

Ducati Panigale V2 u Bejlis izdanju nema suvozačevo sedište, ali dolazi sa litijum-jonskom baterijom. To za posledicu ima 3 kilograma manju težinu u poređenju sa osnovnim modelom.

Ducati je već ranije najavio da će u pitanju biti ograničena serija, ali u ovom trenutku nemamo informacija koliko će primeraka biti napravljeno. Ono što znamo je da će svaki primerak biti numerisan.

Ducati Panigale V2 je za mnoge savršen motocikl za stazu, pogotovo ako ne traže kompletan superbajk paket. Bilo je primedbi da fali verzija viših performansi, koja bi bila pozicionirana između Panigale V2 i V4 modela, ali čini se da ova serija upravo popunjava tu prazninu.

Kako je Troj Bejlis izuzetno popularan među Dukatistima, sumnjamo da će italijanski brend imati problema s prodajom ovog izdanja posvećenog australijskom vozaču.

Ducati Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary će u prodajnim salonima biti dostupan od septembra, sa cenom od 20.990 evra (za italijansko tržište).

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Ducati

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare