Državljanka BiH zabila se u kamion i poginula - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Državljanka BiH zabila se u kamion i poginula

Tragedija na italijanskom autoputu A4. U saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini naplatne kućice San Dona di Pijave poginula je 65-godišnja državljanka BiH. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 14 časova. Ona se nalazila za upravljačem “hjundaija iX20” tablica iz BiH koji se kretao autoputem A4. Iz nepoznatog razloga…

Tragedija na italijanskom autoputu A4. U saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini naplatne kućice San Dona di Pijave poginula je 65-godišnja državljanka BiH.
Nesreća se dogodila u četvrtak oko 14 časova.

Ona se nalazila za upravljačem “hjundaija iX20” tablica iz BiH koji se kretao autoputem A4. Iz nepoznatog razloga automobil se zabio u zadnji dio kamiona koji se kretao ispred.

Na mjesto nesreće brzo su izašle spasilačke ekipe – kola hitne pomoći, vatrogasci, saobraćajna policija. Vatrogasci su izvukli nesrećnu ženu iz smrskanog automobila, a zdravstveni radnici je pokušali reanimirati.

Nažalost, njihovi napori pokazali su se uzaludnim i nakon nekoliko pokušaja srčane masaže morali su odustati i proglasiti smrt državljanke BiH, prenosi Radio Sarajevo.

Službenici saobraćajne policije pokušavaju ustanoviti uzroke nesreće, odnosno da li je nešto omelo stradalu vozačicu – zdravstveni problem ili kvar na vozilu.

Danas objavljeno

Rusi izbodeni u Istanbulu

M.

Potres kod Zadra

M.

Eksplozija u firmi u Goraždu, muškarac povrijeđen

M.

Ostavite komentar