DRŽAVLJANIN BiH NAPRAVIO HAOS U AUSTRIJI: Pokucao na vrata komšije i rekao da će ih SVE POBITI - BIGportal.ba
Hronika Svijet Vijesti

DRŽAVLJANIN BiH NAPRAVIO HAOS U AUSTRIJI: Pokucao na vrata komšije i rekao da će ih SVE POBITI

Prema riječima portparola policije Haralda Sorosa, alkohol i svađa sa komšijom izazvali su veliku akciju bečke policije u bečkom okrugu Pencing u ponedjeljak naveče.

U glavnoj ulozi našao se 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je pokucao je vrata komšije u stanu iznad njegovog.

– Sve ću vas pobiti, imam pištolj – urlao je državljanin BiH ispred vrata komšijinog stana oko 21.45 sati, izvještava Kleine Cajtung.

Potencijalne žrtve uhvatila je panika, a najpribraniji je bio 24-godišnji nećak vlasnika stana koji je obavijestio policiju. Na mjesto incidenta upućene su jake policijske snage, uključujući tri patrolna automobila iz policijske jedinice, te pet vozila specijalne bečke policije.

Osumnjičeni državljanin BiH je mirno otvorio vrata policajcima i bez otpora se predao. Priznao je da je prijetio komšijama, ali je tvrdio da nije bio ozbiljan jer uopšte nije imao pištolj.

Pokazalo se da je državljanin BiH uzimao lijekove i alkohol, pa mu je u trenutku hapšenja izmjereno 0,7 promila alkohola u krvi. Kazneno je prijavljen zbog opasnih prijetnji. Sukob komšija traje već neko vrijeme a izbio je zbog vode koja je curila iz stana na gornjem spratu.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Opozicija traži novo brojanje za predsjednika RS i za Narodnu skupštinu

Vanja A

Policija provjerava glasanje u Krajišniku odakle potiče Trivićeva

Vanja A

Predložen pritvor za članove biračkog odbora u N. Gradu

Vanja A

1 Komentar

racic 25 Decembra, 2019 at 3:45 pm

Drzavljanin BiH ?
Znaci Srbin nije sigurno.
Simptomaticno je to postalo,
kada je Srbin kaze se na sav glas Srbin
a kada nije kaze se drzavljanin BiH.

Odgovori

Ostavite komentar