DRŽAVLJANI BiH PRAVILI HAOS Jedan nije pušten u javnu kuću u Štutgartu, pa sa drugom PRETUKAO POLICAJCE - BIGportal.ba
Hronika Svijet Vijesti

DRŽAVLJANI BiH PRAVILI HAOS Jedan nije pušten u javnu kuću u Štutgartu, pa sa drugom PRETUKAO POLICAJCE

Tokom intervencije u jednoj štutgartskoj ulici jutros u 3.30 povrijeđena su dvojica policajaca starosti 23, odnosno 28 godina, koji zbog toga nisu mogli nastaviti službu. Policajci su pozvani da intervenišu zbog agresivnog ponašanja 21-godišnjeg državljanina BiH koji se bunio što mu nije dozvoljen ulaz u Drei-Farben-Haus, najstariju javnu kuću u…

Tokom intervencije u jednoj štutgartskoj ulici jutros u 3.30 povrijeđena su dvojica policajaca starosti 23, odnosno 28 godina, koji zbog toga nisu mogli nastaviti službu.

Policajci su pozvani da intervenišu zbog agresivnog ponašanja 21-godišnjeg državljanina BiH koji se bunio što mu nije dozvoljen ulaz u Drei-Farben-Haus, najstariju javnu kuću u Stutgartu.Državljanin BiH, koji je bio pod dejstvom alkohola, nije se obazirao na upozorenja policajaca. Kada su policajci izgubili strpljenje, odlučili su ga privesti.

Međutim, ovaj ih je iznenadio i udario jednog od njih. Tada se u okršaj umiješao još jedan 21-godišnji pijani državljanin BiH koji je zajedno sa zemljakom udarao policajce. Na kraju su državljani BiH savladani uz pomoć 38-godišnjeg prolaznika, ali su obojica policajaca zadobila povrede, piše Radio Sarajevo.

Pomalo čudi da su obojica tokom dana puštena iz pritvora, no očekuju ih krivične prijave, pogotovo zato što je policija zatražila da se javi još svjedoka incidenta pred javnom kućom u Stutgartu.

Danas objavljeno

“Sirija, Libija, Irak, Jugoslavija; Počnite od sebe”

M.

Slovenija uoči praznika uvela nove zabrane

M.

Zemljotres na Svetoj gori

M.

Ostavite komentar