Društvo i ja narodnu muziku zovemo "selje": Sonja Lazetić tvrdi da nije uvrijedila Milicu Todorović - BIGportal.ba
Ex Yu

Društvo i ja narodnu muziku zovemo “selje”: Sonja Lazetić tvrdi da nije uvrijedila Milicu Todorović

– Zašto su zvezde “Granda” na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike, pitam? – napisala je Sonja, aludirajući na Milicu Todorović

Pjevačica Milica Todorović pjevala je na dočeku vaterpolista sa Olimpijade, zbog čega je bila na meti prozivki Sonje Lazetić, žene fudbalera Nikole Lazetića. Sonja se sada oglasila, naglasivši da nije želela da ikoga uvredi. 

Supruga fudbalera Nikole Lazetića, izazvala je pravu buru na Tviteru kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu.

– Zašto su zvezde “Granda” na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike, pitam? – napisala je Sonja, aludirajući na Milicu Todorović.

Milica Todorović: Ostvarila sam svoj veliki san || Hello Magazin!

– Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Ćana, Jana... – dodala je ona komentar na svom Tviter profilu.

Ova njena objava podigla je veliku prašinu u domaćoj javnosti, a Sonja je bila meta žestokih komentara i osude zbog svog komentarisanja tuđeg muzičkog ukusa.

Lazetićeva supruga je, nakon svega, objasnila svoje reči.

– Moje društvo i ja narodnu muziku između nas zovemo “seljana” ili “selje”, i rado je slušamo kad izađemo u kafanu. Nije mi bila namera nikoga da uvredim, što se jasno vidi iz mog tvita, ali očigledno je neko želeo sve to drugačije da predstavi ili jednostavno nije skapirao tvit – napisala je Sonja.

Telegraf.

Danas objavljeno

SAHRANJEN AKI RAHIMOVSKI: Dirljivi stihovi uz fotografiju rasplakali mnoge, od pjevača se oprostila porodica i prijatelji

Vanja A

Marinko bi danas napunio 68 godina: Mare nedostaješ nam, poručili sinovi!

Vanja A

Željko Vasić “otvara” kafanu: Na repertoaru od Stinga do Silvane!

Vanja A

Ostavite komentar