Druga strana medalje: Megan Foks je zbog svoje ljepote doživjela nervni slom i brojne psihičke probleme - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Druga strana medalje: Megan Foks je zbog svoje ljepote doživjela nervni slom i brojne psihičke probleme

Glumica Megan Foks otkrila je kako joj je jedan film odredio karijeru u negativnom kontekstu. Reč je o horor komediji “Jennifer’s body”, nastaloj prije deset godina.

Tada 23-godišnja Megan dobila je priliku da odigra glavni lik mlade srednjoškolke Dženifer, koja zbog opsednutosti demonima ubija muškarce iz razreda.

https://www.instagram.com/p/B2rt4_jBneh/?utm_source=ig_web_copy_link

Megan je rekla da je kroz karijeru često bila percipirana isključivo kao lepo lice i atraktivna žena i tretirana kao objekat. Početke ovakvog tretmana vidi upravo u odnosu prema njoj nakon snimanja ovog horora. Percepcija njenog lika i dela koja se javila u javnosti dovela je mladu zvezdu do ivice i uzrokovala psihičke probleme.

– Nije to bio samo film, bio je to moj život. Svaki projekat na kojem sam radila i svaki producent sa kojim sam radila. Za sve njih sam bila samo seksualni objekat – otkrila je za Entertainment Tonight i dodala:

– Doživela sam pravi nervni slom i dosegla tačku u kojoj nisam po ceo dan ništa htela da radim. Nisam želela biti viđena, fotografisana, ni da hodam crvenim tepihom. Nisam želela biti u javnosti zbog straha i verovanja da će me ismevati, popljuvati, da će se neko drati na mene ili da će me kamenovati… Zapala sam u mračno razdoblje nakon toga.

Na vrhuncu svoje slave Megan je u javnosti predstavljana kao najlepša žena sveta i apsolutni seks simbol. Naizgled je sve izgledalo savršeno, ali u sebi se borila sa stalnim pritiskom. Nije mogla da pobegne od etikete koja joj je nametnuta.

– Govorila sam svima “Hej, ove stvari mi se događaju i nisu u redu”  i svi su govorili: “Ma dobro, koga briga. To si i zaslužila.” Svi su govorili samo o tome kako izgledam i kako se oblačim – iskrena je lepa glumica prenosi Glossy.

Megan se zbog svega povukla iz javnosti i sporadično pojavljivala u manjim televizijskim projektima. Utehu je pronašla u majčinstvu.

Podsetimo, u braku s glumačkim kolegom Brajanom Ostinom Grinom dobila je tri sina. Ove godine najavila je povratak na velike ekrane i nastoji da u 33. godini sebe predstavi u novom svetlu.

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar