19. Maja 2021.

Dru Barimor žali što je radila sa Vudijem Alenom

Big Portal

Povodom premijere serije “Allen v. Farrow” koja se bavi navodima Dilan Farou da ju je usvojeni otac Vudi Alen seksualno zlostavljao dok je bila dete, iako je on kontinuirano negirao te navode, Dru Barimor je ugostila Farou u svojoj emisiji.

Njih dve su razgovarale na temu seksualnog nasilja, koje i Farou obrađuje u dokumentarnoj seriji na HBO, a Dru Barimor se osvrnula na rad sa Vudijem, nekoliko godina nakon što je Farou obelodanila tvrdnje o zlostavljanju.

https://www.instagram.com/p/CO866qUrYW4/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f55357d1-cfee-4439-94ba-c86b45999f98

“Radila sam sa Vudijem Alenom, 1996. godine kada smo snimili film ‘Svi kažu da te volim’ i nije postojala bolja stavka za karijeru od rada sa njim”, objasnila je glumica.

Nastavila je: “Onda sam dobila decu, i to me je promenilo, jer sam shvatila da sam jedna od osoba koja je zapravo bila preplašena da gleda dalje od onoga što joj je rečeno.”

https://www.instagram.com/p/COrEJREDA-w/?utm_source=ig_web_copy_link

Zatim se Dru zahvalila gošći na “hrabrom izboru” koji sada utiče na ono što se događa u industriji zabave. Dirnuta tim rečima, Dilan Farou je priznala da je na ivici da zaplače.

“Lako je meni da kažem: ‘Naravno da ne bi trebalo da radite sa njim, on je kreten, on je čudovište’, ali smatram da je neverovatno hrabro i velikodušno što piznajete da su moja priča i ono što sam prošla dovoljno važni da to preispitate”, rekla je Dilan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare