Dru Barimor tvrdi da nikada nije imala plastičnu operaciju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dru Barimor tvrdi da nikada nije imala plastičnu operaciju

Glumica Dru Barimor u svom šou programu govorila je o tome zašto nije imala hirurške zahvate na licu, ali kaže da ne isključuje mogućnost da će ih imati u budućnosti.

“Nikada ništa nisam radila na licu i volela bih da tako ostane, mada nikad se ne zna”, rekla je Barimor.

“Stvar o kojoj vodim računa i osećam da je još značajna u mom životu je lice. Poznajem sebe, sklona sam zavisnostima. Ako uzmem jednu injekciju do petka ću izgledati kao Džoselin Vildenštajn”, rekla je Barimor misleći na “Ženu mačku”. Vildenštajn je poricala da je imala plastične operacije, ističući da je njeno švajcarsko poreklo zaslužno za njen izgled.

“Mislim da sam zbog svog buntovničkog duha osetila taj pritisak i videla sve te žene koje su mučile sebe da izgledaju na određeni način i žalila sam sve te ljude”, rekla je Barimor.

“Nikada nisam želela da se plašim toga šta život može da mi priredi. Verovatno sam išla u suprotne ekstreme. Sada sam dosadna i zdrava”, zaključila je glummica.

Naglasila je da je razlog što je izbegavala plastične operacije taj što je starenje neizbežno i apeluje na druge da shvate isto.

“Svi ćemo da ostarimo i to je u redu, to je deo života”, istakla je i dodala da se iz godine u godinu oseća ranjivije, ali da zato sve više ceni život.

U intervjuu koji je dala pre dve godine rekla je da je mogućnost da ima plastičnu operaciju izgledna kao mogućnost da proba heroin.

“Vrlo sam poročna osoba. Nikada nisam probala heroin i ne želim da imam plastičnu operaciju jer imam osećaj da obe svari vode ka padu”, rekla je glumica i dodala da misli da bi, da proba bilo šta od toga, ubrzo bila mrtva.

Danas objavljeno

Svjetlost je naša suština – i naš ključ

M.

Izvode ga iz medicinskog centra: Bred Pit uslikan u invalidskim kolicima

Zeljka

Jamajka ima toksično voće za nacionalno blago

Zeljka

Ostavite komentar