20. Novembra 2022.

Dru Barimor priznala da godinama nije imala seks: “Nemam energije”

Big Portal

Zvezda filma “Charlie's Angels”, nedavno je podelila detalje svog ljubavnog života na svom blogu, otkrivši da već godinama nije bila u intimnoj vezi.

Sada je otkrila i više toga, pa samim tim i to da je u seksualnom smislu uradila “sve” što je želela, kako bi u potpunosti istražila to područje.

“Neću otkrivati te detalje, to je samo za mene. Ali mogu da razumem neke čudne stvari. Isprobala sam sve, zato sam sada tako dosadna. Ti dani su davno prošli. Kada sam bila mlada, imala sam svu energiju sveta, ali sada nije tako”, rekla je 47-godišnja glumica.

Barimor je priznala kako nije bila u intimnoj vezi otkako se pre šest godina rastala od bivšeg supruga Vila Kopelmana. Par je bio u braku od 2012. godine, a nakon toga Dru je nastavila kao samohrana majka dve devojčice.

“Nisam osoba kojoj je potreban seks i koja mora da izađe i da bude s ljudima u tom smislu. Neko sam ko je duboko posvećen tome kako mlade žene, moje ćerke i, samim tim, ja, treba da fukcionišemo u ovom svetu”, objasnila je glumica ranije.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare