Drastična promjena u Victoria’s Secretu, nema više anđelica - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Drastična promjena u Victoria’s Secretu, nema više anđelica

Victoria’s Secret brend radi drastičnu promjenu. Napuštaju koncept kultnih modela koji hodaju pistom u donjem vešu s anđeoskim krilima.

Brend je na svom Instagram profilu najavio novi partnerski program i podijelili su detalje.

“Ponosni smo što najavljujemo uzbudljivu novu partnersku platformu The VS Collective, dizajniranu da oblikuje budućnost Victoria’s Secreta. Ovi izvanredni partneri će sa svojim jedinstvenim porijeklom , interesima i strastima surađivati s nama kako bi stvorili revolucionarne kolekcije proizvoda, uvjerljiv i nadahnjujuć sadržaj, nove interne suradničke programe i skupnu podršku za ciljeve koji su vitalni za žene”, napisali su.

Žene koje su uključene u novi program su glumica Priyanka Chopra Jonas, fudbalska zvijezda Megan Rapinoe, manekenka Adut Akech, aktivistica za ravnopravnost Amanda de Cadenet, skijašica Eileen Gu, plus size manekenka Paloma Elsesser te LGBTQ aktivistica i manekenka Valentina Sampaio.


“Sjećam se uzbuđenja prilikom otvaranja paketa Victoria’s Secreta koji mi je poklonila moja teta. Novo doba uvijek donosi osjećaj slobode, a prilika da igram ulogu u oblikovanju evolucije i budućeg uspjeha brenda kao što je Victoria’s Secret toliko mi je uzbudljiva”, rekla je Priyanka Chopra.

“Ne samo da se radujem razvoju budućih kolekcija koje su za sve ljude, veseli me i to što će biti zastupljeni novi kupci i oni koji su uvijek bili kupci Victoria’s Secreta”, dodala je glumica.

Podsjetimo, Victoria’s Secret suočila se s brojnim kritikama zbog svog neinkluzivnog načina poslovanja, rasističkih incidenata i još mnogo toga.

Izvor:Index

Danas objavljeno

Španske gimnastičarke plesom u Olimpijskom selu postale hit na TikToku

V.R.

Ar Keli optužen i za zlostavljanje tinejdžera

V.R.

Slon upao u selo, mještani preplašeni: Rušio je sve pred sobom

V.R.

Ostavite komentar