Drama u Tuzima: Krivokapić i Abazović stižu poslije akcije policije - BIGportal.ba
Region Vijesti

Drama u Tuzima: Krivokapić i Abazović stižu poslije akcije policije

Premijer Zdravko Krivokapic´, potpredsednik Vlade Dritan Abazovic´ i ministarka zdravlja Jelena Borovinic´ Bojovic´ posetic´e opštinu Tuzi nakon završetka sednice Vlade.

Oni c´e pokušati da u dogovoru sa Đeljošajem dođu do optimalnog rešenja za tu opštinu, objavile su nezvanično „Vijesti“.

To je na svom Fejsbuk profilu objavio i predsednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

Vlada Crne Gore spremna je da odmah sedne za sto s predsednikom opštine Tuzi Nikom Đeljošajem i reši problem koji je nastao nakon jutrošnjeg otvaranja ugostiteljskih objekata, uprkos novim merama Ministarstva zdravlja, objavljeno je na Tviter nalogu Vlade Crne Gore.

Iz crnogorske Vlade su objavili da interes države i građana mora biti ispred svih drugih interesa, a nijedan pojedinac nije i nec´e biti jači od države.

?„Povodom novonastale situacije u opštini Tuzi i nepoštovanja važec´ih epidemioloških mera, kojima se obezbeđuje zdravlje građana Tuzi i cele Crne Gore, Vlada je spremna da odmah sedne za sto sa g. Đeljošajem i reši nastali problem“, navode iz Vlade.

U opštini Tuzi odigrava se prava drama, pošto je predsednik te opštine Nik Đeljošaj naložio da se ne poštuju vladine epidemiološke mere o zatvaranju ugostiteljskih objekata.

Policija je stigla u Tuzi kako bi sprovela odluku vlade, a građani na čelu sa Đeljošajem blokirali su ulice, dok policija na putu iz Podgorice ka Tuzima kontroliše vozače.

Danas objavljeno

“Bolje da odem časno i dostojanstveno nego da budem poltron i lomljiv”

M.

Uhapšena još dva muškarca zbog ubistva Đokića

M.

Kod Okučana poginule tri osobe u sudaru

M.

Ostavite komentar