Drama u kući Živojinovića: Bobi pozlilo - BIGportal.ba
Ex Yu

Drama u kući Živojinovića: Bobi pozlilo

Mada su Živojinovići poznati po brojnim slavljima koja vole da organizuju u svom domu, ovo posljednje moglo je kobno da se završi, ali je, srećom, Hitna pomoć reagovala na vrijeme.

U porodičnoj kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića jedna naizgled obična situacija završila se umalo tragično – glavi porodice je pozlilo pa je morala da reaguje i Hitna pomoć, ekskluzivno saznaje Stars.

https://www.instagram.com/p/Bs1_s_iFPxb/

Naime, čelnici „Grand produkcije“ poznati su kao prilično veseli domaćini, a njihova kućna slavlja dugo se pamte. Ovog puta dogodilo se to da je nekadašnji teniski as dva dana pio bez prestanka, što je kulminiralo time da mu je pozlilo pa je malo falilo da završi u bolnici na ispiranju želuca.

https://www.instagram.com/p/BwcHCrflyQi/

– Boba ne štedi ni na hrani ni na piću. Nedavno je organizovao druženje u prostoriji za slavlja koja se nalazi tik uz vilu Živojinovića i cijeli prethodni dan je u kuhinji spremao brojne ukusne specijalitete, po čemu je inače takođe poznat. A gdje je dobra klopa, tu su i skupa žestoka pića! Dok je pripremao gozbu, lagano je pijuckao viski. Znajući da je dobar domaćin i da iz njegove kuće niko nikad nije otišao gladan i žedan, Boba je drugare forsirao da jedu i piju. I sam je takođe pio, otvarajući flašu po flašu – otkriva naš izvor s lica mjesta i dodaje:

https://www.instagram.com/p/BurHkM8lMU_/

– U jednom trenutku Boba je samo pao na dvosjed jer mu se slošilo. Čim su mu prisutni pritrčali, izustio je da mu je dobro i da to nije ništa. Ipak, nije mogao da ustane. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je došla u roku od 10 minuta. Pregledali su Živojinovića i konstatovali da je u lošem stanju zbog alkohola, ali da nema potrebe da ga voze u bolnicu. Brena se toliko uplašila za supruga da je u trenutku počela da se guši – dodaje naš izvor.

https://www.instagram.com/p/Bwbi4_CFqyJ/

Kako saznajemo, Živojinoviću je sutradan bilo mnogo bolje, ali je preležao cijeli dan. Balkanska zvijezda navodno je bila ljuta zbog njegovog ponašanja.
– Breni nije bilo svejedno. Ne sviđaju joj se takvi skupovi, kojima prisustvuju i njihova djeca Stefan i Viktor, kao i Filip, Aleksandra i njihovi prijatelji. Često dolaze Miloš Teodosić, Aco Pejović i ostala ekipa s kojom se druže – zaključuje naš izvor.

https://www.instagram.com/p/BvsSltUFoZJ/

Pozvali smo Brenu i Bobu za komentar, ali ostali su nedostupni .

Mada opijanje ne bira one koji uživaju u čarima alkohola, među ljubiteljima žestine često se nađu i slavni. Aco Pejović „ubijao“ se od viskija, svakodnevno je ispijao žestinu, zbog čega se nije dobro osjećao, pa je presjekao i prešao na vino. Sada ga možemo vidjeti samo sa „sokom od ječma“ u ruci.

Pjevačica Danijela Vranić imala je velikih problema sa alkoholom, zbog kojeg je navodno dobila višak kilograma.

https://www.instagram.com/p/Bz5wbmgliYK/

Bora Čorba se u nekoliko navrata odvikavao od žestine, dok je Vesna Zmijanac u svojoj autobiografskoj knjizi „Kad zamirišu jorgovani“ opisala kako je njen najveći porok uvijek bio upravo alkohol.


– Znala sam da odem na groblje na Bukulji, da sjednem na grob neke babe i da popijem devet čokanjčića rakije. A onda me uhvati san – izjavila je jednom folk zvijezda.

Glumac Tihomir Stanić objasnio je jednom kako mu nijedan problem nije nerješiv, jer je uspio da se izbori s najvećim porokom.

Star

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar