14. Augusta 2021.

Drama u Albukerkiju; U pucnjavi ubijen srednjoškolac

Big Portal

Pucnjava se dogodila tokom pauze za ručak i to je drugi incident s vatrenim oružjem u Albukerkiju, najvećem gradu Novog Meksika, u pretekla 24 sata i 80. ubistvo u tom gradu u poslednjih osam meseci, prenosi AP.

Zamenik načelnika policije Albukuerkija Kajl Hartsok opisao je ovu pucnjavu među srednjoškolcima kao izolovani incident, sukob između dva učenika uzrasta oko 13 godina, i istakao da se istražuju sve okolnosti pre, tokom i nakon pucnjave.

Međutim, samo dan ranije ođeknuli su pucnji i u jednom sportskom baru u blizini prometne trgovačke četvrti Albukerkija i policija je potvrdila da je jedna osoba poginula, a da su tri povređene u tuči koja je eskalirala u oružani sukob. Nakon tog incidenta nije bilo hapšenja, a policija za sada pregleda snimke sa video nadzora i ispituje očevice. Ubijeni muškarac je identifikovan kao Lorens Anzures, 30-godišnji bokser iz Albukerkija, grada u kojem već godinama postoji problem s visokom stopom kriminala. Američki zvaničnici upozoravaju na porast nasilja u celoj zemlji.

Izvor: Tanjug
Foto: Shutterstok/ArtOlympic

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare