Drama Tanje Savić ne prolazi, a pjevačica Goca Božinovska joj poručila: SAMA SI SEBI UNIŠTILA ŽIVOT - BIGportal.ba
Ex Yu

Drama Tanje Savić ne prolazi, a pjevačica Goca Božinovska joj poručila: SAMA SI SEBI UNIŠTILA ŽIVOT

Pjevačica Tanja Savić otvoreno je pričala o drami kroz koju prolazi zbog supruga Dušana Jovančevića koji joj je odveo sinove, a na njene riječi nadovezala se folkerka Goca Božinovska koja joj je poručila kako je sama sebe uništila.

Goca je mlađoj koleginici otvoreno govorila o tome kako treba da se izbori sa bračnim problemom sa kojim se suočila od kada je njen bivši suprug odveo sinove u Australiju.

 – Muškarac nikad ne može da uništi život ženi koja je pametna i koja manje voli. Može da uništi samo onoj ženi koja jako puno voli i onda ti misliš da ti je on uništio život, u stvari si sama sebi uništila život, od te ljubavi, ubila si ga ljubavlju, ubila si i vezu i brak i sve ostalo. To je slučaj kod mene bio, sama sebe sam uništila – poručila je Goca Tanji u “Magazinu In”.

Tanja se u emisiji prisjetila i kako je počela njena ljubav sa Dušanom, kog je tada posmatrala kao idealnog muškarca.

– To je bilo prelijepo, ja sam mislila da je mene sam Bog pogledao. Ljubav na prvi pogled, ludilo, odmah se osjetila hemija, odmah smo pravili djecu bukvalno. Sve je bilo idealno, ja nikad nisam doživjela takvu ljubav, imala sam 23 godine, mlada i naivna. Mi kad smo se upoznali, to je bilo toliko lijepo, ja to ne mogu da opišem, ali shvatila sam da je sve bila iluzija. Ja sam stalno tražila taj naš prvi period veze, ali od toga nema ništa – rekla je pjevačica, piše Blic.

Danas objavljeno

Stigle rode u dom Nikolića, košarkaški trener postao deda!

Vanja A

Marija Šerifović otkrila tajnu nakon spektakla na Jahorini

Vanja A

Nije mu se javljala na telefon

Vanja A

Ostavite komentar