30. Oktobra 2019.

Drama: Lanetu Gutoviću pozlilo usred predstave

Big Portal

Milanu Lanetu Gutoviću pozlilo je u ponedjeljak veče u Akademiji 28, tokom predstave „Obično veče“.

Glumac se osjetio loše još na samom početku komada, zbog čega su se svi u publici uplašili.

Uznemireni

– Bilo je strašno. Lane je izašao na scenu i već u narednom trenutku smo vidjeli da mu je loše. Ljudi su se uznemirili, a neki od gledalaca su krenuli na scenu da mu pomognu. Odmah su ga sklonili, a publiku zamolili da napuste salu. Svi smo bili uplašeni i samo smo željeli da znamo da li je Lane dobro – priča naš sagovornik koji je bio u sali.

Kako saznajemo, komičar je odmah završio kod ljekara i nakon ukazane medicinske pomoći mu je bilo bolje. To je za Kurir potvrdio njegov menadžer Đorđe Milutinović.
– Tačno je. Lanetu je pozlilo na samom početku predstave. Sala je bila puna, ali to se dešava kad je ovakvo vrijeme i pritisak. Odmah je otišao kod ljekara i tamo je proveo nekoliko sati. Čuli smo se jutros i dobro je. Objavićemo novi termin igranja. Nema ništa gore za glumca nego kad mora da otkaže predstavu – kaže Milutinović.

Planovi

Inače, Milan Lane Gutović će se i novembru družiti sa svojom publikom. Na početku mjeseca, 13. novembra, izvodiće komad „Ukrađena ličnos‘“, a 25. novembra „Obično veče“.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i s glumcem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Kurir.rs/Lj. Stanišić
Foto: Dado Đilas

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare