Drama hrvatskog košarkaša: Žena mi se porodila, a dijete ne smijem u naručje da uzmem - BIGportal.ba
Košarka Sport

Drama hrvatskog košarkaša: Žena mi se porodila, a dijete ne smijem u naručje da uzmem

Hrvatski košarkaš Rok Stipčević, koji nastupa za italijanski Fortitudo, čim je prvenstvo u potpunosti prekinuto, zaputio se u svoju domovinu.

On je stigao iz Bolonje, a zbog pandemije koronavirusa i obavezne samoizolacije ne može da ima “normalan” kontakt sa svojim bližnjima.

“Nisam previše čekao, odmah sam nabavio svu potrebnu dokumentaciju, među kojima je i potvrda da sam testiran na koronavirus, na svu sreću nalaz je negativan. Normalno, da je bilo ne daj Bože drukčije onda bih bio hospitalizovan u Italiji. Na hrvatskoj granici sam dobio uputstva koja uključuju i samoizolaciju”, rekao je Stipčević.

Stipčević ističe da mu nije lako, pošto se njegova supruga u međuvremenu porodila i na svet donela devojčicu.

“Nije bilo baš jednostavno, kad znaš da je u porodicu stigla prinova, a ti su daleko, međutim, kako sam već o tome govorio, zdravlje je na prvom mestu. Radost se zato razgranala u mojem srcu. Verujte, sad mi je puno teže kad sam praktično tu na vratima, a ne mogu moju devojčicu uzeti u naručje. Videli smo se onako kroz prozor, na udaljenosti kojih sedam, osam metara. Uf, kakve su me sve emocije prožimale u tim trenucima”, dodao je Stipčević.

Stipčević ističe da uprkos suspendovanju italijanskog prvenstva, on ima uslove za kućni trening kako bi koliko-toliko ostao u formi.

Danas objavljeno

Vlahović: Živim svoj san

Zeljka

“Ukrao” Srbiji Olimpijske igre, pa izgubio 20 kilograma i preživio dramu

Zeljka

Orlando dao 50 miliona mladom centru

Zeljka

Ostavite komentar