"Dragi Nole, želim ti brz oporavak. Tvoja prijateljica, Olga" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Dragi Nole, želim ti brz oporavak. Tvoja prijateljica, Olga”

Olga Danilović, mlada srpska teniserka, napisala je pismo podrške Novaku Đokoviću.

Novak Đoković jedan je od tenisera koji se zarazio koronavirusom prethodnih dana i povodom organizacije Adrija Tura u nezgodnom momentu mišljenja su podeljena.

Olga Danilović je i sama učestvovala na Adrija Turu i odlučila je da napiše poruku podršle srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

“Dragi Nole,

Pre svega tebi, članovima tvoje porodice, tvog tima, Grigoru, Borni i svima koji biju bitku sa Covid-19 želim brz oporavak.

Želim da ti se zahvalim na pozivu da učestvujem u humanitarnom projektu Adria Tour i ukazanom poverenju da moje prisustvo i igra mogu da doprinesu veličini događaja i krajnjem cilju,a to je bilo prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe.

Na kraju nije ispalo onako kako smo svi želeli ali takođe znam da smo se svi trudili da se pridržavamo propisanih mera. Već je rečeno, ali ponoviću, svaki gledalac je na ulazu dobijao masku i uputstva i mogao je dezinfikovati ruke na svakom koraku. Zato je ružno prebacivati odgovornost na jednu osobu, svako je imao izbor da upotrebi tu masku ili čak i da ne dođe na turnir ako ne zeli!

Zbog toga smo svi odgovorni,bas kao sto je i ceo svet odgovoran za širenje pandemije.

Bila sam svedok koliko se pre svih ti, nisi štedeo, da svakom klincu podeliš osmeh i po koju lepu reč i da si imao strpljenja za svakoga. Ja sam možda i prošla bolje što nije svaki gledalac poželeo da me dotakne kao božanstvo, da me ponešto upita ili pročita šta mi je posvetio. Ti si imao poštovanja za svakoga ko ti se obratio.

Grigor je u Beogradu zaista toplo dočekan i on je to uzvratio svojom neposrednošću i iskreno se nadam da će mu uskoro biti bolje. A Borna je u Zadru bio pravi domaćin svima nama baš kao i teniski savez Hrvatske i ostali igrači i svima želim da se zahvalim na tome.

Svi učesnici, članovi organizacije i gledaoci su prepoznali veličinu i dobrodušnost tvoje ideje da kroz ono što najbolje radimo, a to je da igramo tenis, pomognemo onima kojima je to potrebno.

Mi, kao profesionalni sportisti, navikli smo da poznajemo protivnika sa druge strane mreže, da znamo koja mu je taktika i da se sportski nadmećemo. Navikli smo na fer plej,a ovaj podmukli protivnik zaustavio je život cele planete ,a samim tim i ućinio da mnogo većem broju ljudi potrebna pomoć.

Zbog toga zelim da ponovim da mi je bila ć ast sto si me pozvao i verovao da zajedno možemo da pomognemo ljudima koji su ugrozeni. Posle ovoga neke stvari neće biti iste, pre svega, veruj mi, spisak pravih prijatelja. U nadi da ću uskoro imati priliku da delim teren sa tobom, najboljim na svetu,
Želim ti brz oporavak,

Tvoja prijateljica Olga.”, napisala je Olga Danilović

Danas objavljeno

Partizan želi da vrati štopera koji je odbio da igra za Stanojevića

Vanja A

Evo koliko je Jokiću stalo do reprezentacije

Vanja A

Nadal: Izgubiš i ideš dalje

Vanja A

Ostavite komentar