Dragi Dalmoši, ne brinite, više nećemo dolaziti - BIGportal.ba
Region Vijesti

Dragi Dalmoši, ne brinite, više nećemo dolaziti

Nakon Zagrepčanke kojoj su u Trogiru izmet razmazali po kvaki automobila i pokidali brisače, Dalmatinskom portalu se javio još jedan čovjek iz Solina koji je doživio istu stvar.

-Meni su četiri stakla na lijevoj strani mog renoa bila zamazana izmetom. Nisam to fotografisao, samo mi je bilo na umu da što prije dođem do praonice i skinem to s auta – priča Solinjanin.

Automobil je parkirao na lokaciji Balančane kraj stambenih zgrada. Reno je na tom mjestu bio tri dana, a on misli da se to dogodilo zato što je njegov auto nekome smetao.

Inače, tokom vikenda jedna Zagrepčanka koja je s porodicom ljetovala u Trogiru, na svom Fejsbuk profilu objavila je da joj je neko kvaku na automobilu namazao izmetom i usput pokidao brisače.

I ona kaže da je auto stajao na istom mjestu tri dana, a “domaćinima” je poručila: “Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, korona i to, vjerujte, da sam mogla bez karantina, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku”.

Ona je Večernji list ispričala da je iz Zagreba otišla u Trogir s prijateljima na tri-četiri dana, a da su auto ostavili u srijedu u kvartu na regularnom parking mjestu.

-Kada smo došli do auta u subotu našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema nadzornih kamera, sumnjam da bi našli svjedoka, a i policija ne bi istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami – ispričala je za Večernji list.

(Tanjug)

Danas objavljeno

Veliko otkriće o egipatskim mumijama koje bi moglo da izmijeni istoriju

M.

Tramp: SAD se truju najezdom ilegalnih migranata

M.

Opljačkan i mučen albanski biznismen

M.

Ostavite komentar