Dragana progovorila o neprijatnostima tokom snimanja emisija! - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana progovorila o neprijatnostima tokom snimanja emisija!

Tradicionalno snimanje novogodišnjeg programa jedne televizije obeležilo je nezapamćeno interesovanje medija, rekordan broj zvezda estrade, među njima i Dragana Mirković koja je zablistala u plavoj mini haljini, koja joj je istakla sve atribute.

Dragana je stala pred objektive i podelila sa nama prazničnu euforiju u kojoj uživa, koliko joj je vremena trebalo da se spremi za Novogodišnji program ali se dotakla i teme njene koleginice Nade Topčagić koja je nedavno na novogodišnjem snimanju doživela veliku neprijatnost.

Naime, ona kao folk pevačica dugog staža je gostovala na jednoj televiziji, gde je otpevala samo jednu strofu pesme, a njene mlađe koleginice su imale široke repertoare.

  • Nisam čula za to, ne znam šta se tu izdešavalo možda je došlo do neke greške i nekog nesporazuma. Meni se nikada nije desilo da me ne ispoštuju, i sigurno je došlo do neke greške. Nada Topčagić je žena koja toliko godina peva, ima puno hitova, ne verujem da bi neko to namerno uradio. Da li ja vama smem da kažem šta su meni uradili. Javili su mi pre par dana, posebno moja draga Milica da dođem na snimanje novogodišnjeg programa, oni se mnogo brže organizuju jer su tu non-stop, meni treba dosta vremena, ali ubacila sam u brzinu, krenula da se organizujem i uspela sam da dođem. Što se tiče praznične euforije, radujem se sve dok ljudi osećaju euforiju, dobru energiju i sve dok nam praznici donose radost mi smo pozitivni ljudi.

Izvor: Republika.rs Foto: Jozo Photography

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar