Dragana Mirković snimila pjesmu poslije tri godine pauze - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mirković snimila pjesmu poslije tri godine pauze

Dragana Mirković odlučila je da izađe u susret zahtjevima miliona obožavalaca te im je posle tri godine diskografske pauze poklonila novu pjesmu “Zamena”

Dragana Mirković odlučila je da izađe u susret zahtjvima miliona obožavalaca te im je poslije tri godine diskografske pauze poklonila novu pjesmu “Zamena”, koju je u sredu objavila na svoj “jutjub” kanalu.

Folk carica odlučila se za moćnu baladu koju potpisuju Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare, a svi oni koji su je čuli pre premijere smatraju da je ovo još jedan evergrin u plejadi hitova koje je tokom trideset pet godina karijere snimila.

– Tokom prethodnih godina preslušala sam mnogo pesama ali ova me je osvojila na prvo slušanje, tako da nisam želela čak ni da čekam jesen kada se obično promovišu pesme već sam je objavila usred leta.

Ovo je inače moja prva saradnja sa Mlađanom, dok sam sa Maretom već radila, i jedva čekam da počnem da izvodim pesmu na koncertima i vidim reakciju publike, jer sve što radim, radim za njih i zbog njih- rekla je Dragana koju čeka bogata letnja sezona ispunjena koncertima od kojih je jedan od najzančajnijih onaj koji će održati 23. avgusta na beogradskom Ušću.

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar