Dragana Mirković otvorila dušu: "Deca su me vidjela uplakanu samo iz jednog razloga! - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mirković otvorila dušu: “Deca su me vidjela uplakanu samo iz jednog razloga!

Dragana Mirković otkrila je zbog čega je zaplakala pred decom

Folk zvezda gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, pričala je o svojoj dugogodišnjoj karijeri, ali i porodici koja je njeno najbolje utočište.

Dragana nikada u javnosti nije eksponirala svoju decu, jer smatra da oni nisu javne ličnosti, iako je ona jedna od najvećih balkanskih zvezda. Sada su već veliki i žive neki svoj život.

“Moje suze su ih udaljile od javnog života”

Kao i svaka majka, veoma je vezana za njih, ali nikada nije dozvolila da neka njena loša raspoloženja oni primete, pa je tako ispričala, da su za sve ove godine videli samo nekoliko puta uplakanu i to zbog naslova u novinama:

– Moja deca su sama odlučila da se ne eksponiraju javno i možda je to negde i moja krivica, jer jedino kada su me videli uplakanu, bilo je zbog neke laži koja je objavljena u medijima o meni i sećam se da su me, poslednji put kada su me videli da plačem, pitali da li je to opet zbog novinara. Možda sam to trebala da sakrijem od njih, ali kako sam preiskrena svuda, prvenstveno u kući, nisam htela ništa da krijem od njih i verovatno je njih to odaljilo od neke želje da budu iole viđeni ili poznati – rekla je Dragana u emisji Amidži šou i otkrila čime se njena deca bave:

– Marko je završio Akademiju i sada je na studijama, studira ekonomsko pravo, a Manuela upravo završava, ovo joj je godina mature, a šta će biti što se studija tiče, u to se ne mešam, čekam da ona odluči. Još uvek bira između dva fakulteta, u svakom slučaju odlični su učenici i deca zbog kojih me ni učitelji, ni nastavnici nikada nisu zvali da se žale – rekla je ponosno Dragana.

Danas objavljeno

Ženi se Sloba Radanović!

Vanja A

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Vanja A

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Vanja A

Ostavite komentar