2. Januara 2022.

Dragana Mirković otkrila šta je bio uzrok sukoba sa Brenom

Big Portal

Godinama se spekulisalo da Lepa Brena i Dragana Mirković nisu u dobrom odnosu jer Dragana dugo nije bila na Grandu, kao ni Brena na DM TV. Pevačice su obnovile svoje druženje kada su se srele u Monte Karlu gde su obe bile na odmoru.

– Mnogo se nagađalo da su Brena i Dragana u svađi, a njih su samo životne okolnosti razdvojile – započinje priču izvor i dodaje:

– Dragana se udala i otišla u Beč, Brena je ostala u Beogradu. Obe imaju decu, karijere, sve je to mnogo obaveza. Ali to ne znači da su se nekad svađale. Ma taman posla. One se baš super slažu i nikada nisu imale ni jedan jedini problem – objasnio je izvor Scandala, a Dragana se prisetila svojih početaka na estradi i dana kada se nije odvajala od Brene:

– Posle dužeg vremena imale smo dosta vremena da pričamo zajedno o svemu, da se družimo i uživamo. Prisećale smo se mnogih emotivnih trenutaka u našim životima. Naročito vremena kada je postala mama, a ja bila slobodna devojka pa sam stalno bila sa njom. Kada sam se pojavila na sceni, Brena i Vesna Zmijanac su bile najpopularnije. Ni jedna ni druga nisu bile ljubomorne, a i zašto bi bile, obe su me prihvatile. Pitajte Vesnu kako me je hvalila i govorila da ću lom da napravim sa karijerom – objasnila je Dragana Mirković.

Izvor: Svetplus

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare