Dragana Mirković otkrila: "Ovo za mene nije POSAO, to je LJUBAV" - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mirković otkrila: “Ovo za mene nije POSAO, to je LJUBAV”

Pevačica iskreno o svojim uspesima

Pevačica Dragana Mirković je organizovala snimanje novogodišnjeg programa i tom prilikom otkrila šta je to što je pokreće, kao i po čemu će pamtiti ovu godinu.

“Samo je jedna istina, a to je da je poenta u ljubavi, prema publici, muzici, ljudima, ja se obradujem kada vas vidim. Fanovi su me ucenili da kažem da ću godinu pamtiti po svojim rekordima, bilo je divnog druženja, divnih koncerata, činjenica je da su svuda oboreni rekordi. Presrećna sam, posle toliko godina u ovom poslu, ulazim u godinu jubileja, ovo za mene nije posao, to je ljubav”, prenosi “Kurir”.

Ona je nedavno imala nastup po kiši i jako lošem vremenu, što je iznenadilo njene fanove.

“Niko nije bio za to da izađem da pevam, ja sam ih malo prevarila, rekla sam da me puste da se javim ljudima, svi pokisli, hladno je bilo, grmelo… Ja sam znala kada izađem na scenu, niko me odatle neće pustiti. Makar šta da pada sa neba, rekla sam da ću biti tu, pevali smo dok smo izdržali. Moja haljina je pokupila svu vodu sa bine, ali takva atmosfera je bila, energija, toliko emocija. Tako je bilo kroz čitavo leto, nastavili smo u jesen, šta da kažem, bila je godina rekorda”, rekla je pevačica.

Što se tiče njene dece, oni su se povukli iz javnosti, a Dragani je jedino bitno da su oni srećni.

“Sin ne voli da bude viđen, ali svi ga vide. Ćerka se povukla, njoj je to bilo previše, ona je ipak žensko, on se nasmeje na neke stvari, nije zaluđen mrežama. NJoj je neprijatno da je ima na portalima, ja nisam uticala na nju, prenela sam samo njenu objavu. Meni je samo bitno da su mi oni srećni, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta”, istakla je, pa otkrila još detalja o naslednicima:

“Oni već sada žive zasebno, oboje su na fakultetima u Beču, žive u odvojenim stanovima, nisu sa mnom, ali svaki trenutak koriste da vide mamu i tatu. Napravili smo za njih neke zamkice u dovrcu, ođednom svi dolaze u dvorac i Beč nije zanimljiv.”

Danas objavljeno

Veliki Glogovac, čovjek od principa: Ni holivudskim facama nije popuštao

Zeljka

Pet godina od smrti Nebojše: Oni su bili uz njega do poslednjeg trenutka

Zeljka

“Šta vam je? Prvo se smirite”: Anđelka o posjetama PSIHOTERAPEUTU

Zeljka

Ostavite komentar