29. Novembra 2021.

Dragana Mirković o malo poznatim detaljima iz braka

Big Portal

Jedna od najvećih folk zvezda sa naših prostora, Dragana Mirković, otkrila da joj ljubavi nikad nije manjkalo, i da je za to najviše zaslužan njen suprug i njena najveća ljubav Toni Bijelić, ali pre svega deca, Marko i Manuela.

Opstali uprkos problemima

“Da, slučajno je sve bilo, bar za mene, za njega je bilo namerno! Da, i to baš na nekoj prekretnici mog života, kad sam razmišljala šta ću sa sobom, ređala sam hitove i kocnerte, ali sam osetila neku potrebu za porodicom i baš kad mi je to trebalo, kad sam osetila najjaču želju za tim, pojavio se on i, ne znam, uvek kažem da je to tako trebalo da bude”, otkrila je Mirkovićeva i dodala da je uz njega sve bilo lakše, ali da nije bilo lako sačuvati brak.”

https://www.instagram.com/p/B3Pot1PCG5I/?utm_source=ig_web_copy_link

Nisam sretala samo dobre ljude u karijeri, bilo je i onih lošijih, ali sam uz njih naučila da me neke stvari ne bole tako kao nekada. Nije lako sačuvati brak van javne scene, a zamisli kad imaš ljude koji žele da pokvare tvoju idulu. Bilo je ljudi koji su hteli da nas razdvoje, bile su priče, natpisi… Ali mi smo kao jedno, nemoguće nas je zavaditi. Imala sam sreću da pronađem osobu koja je slična meni, pogotovu nama sa estrade”, iskrena je bila folk zvezda u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

https://www.instagram.com/p/CCef229Jh2b/?utm_source=ig_web_copy_link

Ona se dotakla i njegove bolesti, koja je Draganu zadesila nespremnu. Toni je imao aneurizmu, te je hirurška intervencija na mozgu bila neizbežna.

“Ne znam ni kako se znalo da je bolestan, nisam krila nikad od javnosti nešto, ali ovo nisam ja rekla. Nisam davala nikakve izjave, jer sam toliko bila zabrinuta, da sam bila u nekom stanju bunila, a pred njim sam bila jaka. To je za meni bio veliki šok, mlad čovek, nisam mogla to da shvatim, ali na sreću, pobedili smo sve to, sad je sve dobro”, rekla je pevačica, pa otkriva kakav odnos imaju u braku:

https://www.instagram.com/p/B29wngbCkMy/?utm_source=ig_web_copy_link

“Mi smo već 21 godinu u braku, ali imamo naravno nekih sitnih nesuglasica. On jeste sličan meni, ali nekad mu prekipi moja flegmatičnost, ja uvek kažem: ‘Ma pusti, nemoj…’, a on ne može da veruje da sam uvek takva, pa mi kaže: ‘Dokle ćeš više da trpiš’. Ja nekad pre prećutim, sakrijem se i isplačem, nego da kažem nešto. Često sam ranije plakala, sada dosta manje, ali uvek me pogodi laž u novinama. Rekla sam Toniju: ‘Ako se promenim i to mi više ne dotiče, to ne bih bila ja’. Dragana bez emocija ne može da postoji, uvek sam smatrala da nije dobro čuvati sve u sebi, ali moram da priznam da sam dosta jača neko ranije”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare