Dragana Mirković nakon napada u beču: Cijelu noć nisam spavala - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mirković nakon napada u beču: Cijelu noć nisam spavala

Dragana Mirković poslala je zvaničnu izjavu, nakon terorističkog napada u Beču prošle noći, u ponedjeljak 2. novembra.

Zbog toga što sa porodicom živi u Beču, mnogi su je zvali i slali poruke čim se pročula vijest o hororu koji se dogodio, a pjevačica sada kaže da su svi dobro i da su svi oni koje oni poznaju – takođe dobro.

“Dragi moji, pošto od sinoć dobijam nebrojeno pitanja htela bih svima da poručim da smo moja porodica i ja, ali i svi koje poznajemo, dobro”, počela je Dragana.

“Duboko sam potresena tragedijom, celu noć nisam spavala prateći vesti, a moje misli i molitve u ovom trenutku su sa stradalima i povređenima u napadu u Beču, sa željom da se ovako nešto nikada i nigde ne ponovi. U ovim teškim trenucima svima bih samo želela da poručim da čuvaju sebe i svoje bližnje. Voli vas Dragana”, poručuje Mirkovićeva, prenosi “Telegraf.rs”.

Podsjetimo, u terorističkom napadu u centru Beča stradale su četiri osobe, izjavio je bečki šef policije Gerhard Pristel. Do sada su preminula dva muškarca i dvije žene.

Sinoć je ubijen i napadač, čime je ukupan broj umrlih porastao na pet. Policija je potvrdila da je osumnjičeni bio simpatizer Islamske države. Broj povrijeđenih porastao je na 17.

Danas objavljeno

Glumac ispraćen uz omiljenu pjesmu, Nataša grcala u suzama. Nakon Bjelinog govora, svi SLOMNJENI

Vanja A

Senidah potpuno promijenila imidž

Vanja A

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić s kćerkom Ninom uživaju u Moskvi

Vanja A

Ostavite komentar