Dragana Mirković: Karleuša i ja nismo prijateljice - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mirković: Karleuša i ja nismo prijateljice

Pjevačica Dragana Mirković u nedavnom intervjuu otvoreno je pričala o odnosima sa kolegama. Istakla je da je da se sa estrade čuje samo sa Lepom Brenom, ali i da posebno poštovanje ima prema Jeleni Karleuši.

Pjevačica Dragana Mirković u nedavnom intervjuu otvoreno je pričala o odnosima sa kolegama. Istakla je da je da se sa estrade čuje samo sa Lepom Brenom, ali i da posebno poštovanje ima prema Jeleni Karleuši.

“Od kolega sa estrade jedino kontaktiram sa Brenom, koja je u mom životu duže od 30 godina. Nas dve smo mnogo toga i lepog i ružnog prošle zajedno. Jako smo vezane i sa njom imam neki poseban odnos. Volimo da razgovaramo o stvarima koje nisu vezane za posao, već se tiču naših privatnih života”, izjavila je pevačica za Hit Informer. 

Iako deluje da je poslednjih nekoliko godina jako bliska sa Jelenom Karleušom, ona napominje da je realnost malo drugačija.

“Nas dve imamo specifičan odnos. Poslednji put smo se videle pre šest godina na snimanju novogodišnjeg programa na mojoj televiziji. Dva puta u životu smo popile kafu, ponekad se dopisujemo ali ne mogu da kažem da smo prijateljice. Mi imamo nešto što je još važnije, a to je međusobno poštovanje. Meni je nekada draže to, nego da mi neko govori “maco, kuco” a iza leđa ko zna šta. Jelena je mene kao čoveka izuzetno iznenadila”, izjavila je Dragana, pa je objasnila šta je tačno mislila:

“Pre dva meseca jedan moj poznanik oboleo je od raka. Ja sam objavila na Instagramu da mu je potrebna pomoć i zamolila nju da to objavi, jer je ona definitivno najpraćenija ličnost kod nas na društvenim mrežama. Ona je odmah kontaktirala i lekare u Grčkoj koji su lečili njenu pokojnu majku Divnu, kao i stručnjake u Turskoj. Sve je angažovala kako bi taj moj poznanik dobio mogućnost da ode na jako bitan pregled.Učinila je sve što je mogla, ali je, nažalost, za njega bilo kasno. Pokazala je koliko je humana i dobar čovek i koliko je drugačija od onoga kako se predstavlja u javnosti”, ispričala je za kraj.

Danas objavljeno

“Hoću da usmjerim kćerku na pravi put” Slavica Ćukteraš priznaje da želi da bude u ŽIRIJU “ZVEZDA GRANDA”

D

Veljača o slučaju “Aleksić”: “Kad imate ime i prezime zlostavljača, ljudi to teže ignorišu”

Zeljka

GLUMCI PRIMILI KINESKU VAKCINU: Dramski umjetnici čekali u redu za imunizaciju na “Beogradskom sajmu”

Zeljka

Ostavite komentar