Dragana Mirković iskreno o svojoj djeci: Sve bih učinila da ih sprečim da budu dio estrade - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mirković iskreno o svojoj djeci: Sve bih učinila da ih sprečim da budu dio estrade

Folk diva otkriva zašto njen sin Marko i ćerka Manuela ne žele da budu pod reflektorima.

Dragana Mirković tokom svoje tri decenije duge karijere preživjela je kako lijepe, tako i ružne stvari, ali taj put nikako ne bi poželjela svojoj djeci.


Pjevačica, naime, kaže da jedino što ne bi preživjela jeste da njena sin Marko (18) i ćerka Manuela (17) požele da budu dio estradnog svijeta.

https://www.instagram.com/p/B1jvbjViYSe/


– Djeca su poprilično sklonjena, zahvaljujući njihovoj želji prvenstveno. Samo sam ja izložena. Čak se i moj suprug sklanja, tako da je sav teret na meni. Drago mi je što oni ne žele da se bave javnim poslom – rekla nam je pjevačica i otkrila da bi joj najteže palo kada bi njeni nasljednici ipak poželjeli da stanu pred kamere.

https://www.instagram.com/p/B1wcURuCDnS/


– Često u šali kažem: „Ja sam jednu karijeru preživjela, još jednu ne bih.“ U smislu javne ličnosti. Dovoljno mi je bilo ovog stresa što sam ja ta, ali tako se dogodilo, nisam ja to željela. Ne vjerujem da bih preživjela kada su djeca u pitanju. Savjet nemam, to je prosto. Sve je stvar stava, jačine ličnosti. Oni su inače djeca na mjestu, i vrlo jaka djeca. Samim tim što ne žele da budu viđena, to je dokaz jačine njihove ličnosti. Obično djeca u tim godinama žele da budu u centru pažnje. Sve bih učinila da ih sprečim da budu dio estrade, potrudila bih se da ih ubijedim da to ne urade – zaključuje folk diva.

https://www.instagram.com/p/B1oxWREildX/

KURIR.RS/J. STUPARUŠIĆ

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar