Dragana Mirković bila tajno u braku - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mirković bila tajno u braku

Dragana Mirković već punih 20 godina uživa u braku sa Tonijem Bjelićem sa kojim ima sina i ćerku.

Popularna pevačica, nikada nije volela da priča o svom pivatnom životu, te tako nikada nije otkrivala ni šta se u njenom životu dešavalo pre braka sa Bijelićem.

Dragana je pre nego što je upoznala Tonija bila u vezi sa menadžerom Zoranom Bašanovićem, koji je prvi put javno pričao o vezi sa pevačicom i otkrio da su se njih dvoje tajno venčali:

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – obelodanio je Bašanović i dodao da sa Draganom nije ostao u kontaktu.

Inače, Zoran je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić. Domaći mediji pisali su da je Zoran, navodno, ostavio Škorićevu zbog Dragane, a kada se Mira 2014. godine pojavila na njegovoj slavi poručili su javnosti da su u dobrim odnosima.

Zoran Bašanović od 2010. godine u braku je sa jednom Novosađanom sa kojom ima ćerku.

Novosti.rs

Danas objavljeno

Branka Katić u SMJELOJ KOMBINACIJI, a Lena Kovačević ponijela OVAJ TREND!

Zeljka

Ivana Selakov otkrila nepoznat detalj o saradnji sa Cecom: Jednu stvar nikada neće moći da zaboravi

Zeljka

Vanvremensko crno odijelo: Jelena Tomašević zablistala na konferenciji

Zeljka

Ostavite komentar