Dragana Mićalović staje na ludi kamen: Svadba na proljeće? - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mićalović staje na ludi kamen: Svadba na proljeće?

Udaje se najmlađa sestra Mićalović

Dragana Mićalović u poslednje vreme blista i njena lepota još jasnije dolazi do izražaja. Da joj na poslovnom planu “cvetaju ruže” odavno je poznato, a od nedavno je otkrila i da je srećno zaljubljena. Ipak, vest koja je oduševila mnoge je da se Dragana Mićalović udaje, a da će svom dečku sudbonosno “da” izgovoriti na proleće sledeće godine.

Udaje se Dragana Mićalović za svog emotivnog partnera Stevana Purića, saznaje “Kurir”. Biznismen i glumica, planiraju da svadbu organizuju na proleće, ukoliko to bude moguće usled pandemije korona virusa. Ukoliko sve bude uredu, organizovaće veliku svadbu za porodicu, kolege i prijatelje.

https://www.instagram.com/p/CDzR8wcJX3d/?utm_source=ig_web_copy_link

Par planira da crkveno venčanje organizuje za najbliže članove porodice, dok će proslava u restoranu biti za veći broj zvanica i na otvorenom.

Dragana i Stevan romansu su otpočeli tokom leta, prošle godine, kada su ih upoznali zajednički prijatelji, a nijedno od njih nije slutilo da će romansa prerasti u ljubav za ceo život. Izvor blizak paru otkrio je da oni već godinu dana žive zajedno i da im je to bio pokazatelj da su spremni za brak.

Kako pomenuti portal navodi, par se još uvek nije oglasio ovim povodom.

Foto: ATA Images, Instagram

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Četiri godine poslije očeve smrti, Sloboda Mićalović smogla snage da učini ovo

V.R.

Milica Pavlović otkrila koliko su kolege bile surove preme njoj!

V.R.

Slavica Ćukteraš izjavila da je sebi najbitnija

V.R.

Ostavite komentar