Dragana Mićalović ispričala najveći blam iz prošlosti, nasmijaćete se do suza - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mićalović ispričala najveći blam iz prošlosti, nasmijaćete se do suza

Glumica Dragana Mićalović uspela je da izgradi zavidnu karijeru i da ne ostane u senci svoje starije sestre Slobode Mićalović. Ona je sada u jednom intervju odgovarala na pitanja iz “leksikona”, te otkrila svoj najveći blam iz prošlosti.

Naime, Dragana je prvi put došla u Beograd sa samo 15 godina kada je upisala Srednju muzičku školu, a kao i većina i ona je imala tada problem da se snađe u prostoru.

– Kada sam došla u Beograd sa 15 godina. Kada sam upisala Srednju muzičku školu, moja sestra je tada radila u Pozorištu na Terazijama i rekla mi je u pauzi da pitam nekoga od drugara iz škole da mi objasni gde se nalazi pozorište. Mene je jedan moj drug, Dimitrije odveo, međutim ni on nije znao gde se tačko nalazi Pozorište na Terazijama i ja sam ušla u taj objekat iako mi nije delovao kao pozorište i rekla sva samouverena “Ja sam sestra Slobode Mićalović, ona ima ovde probu”. Oni su me upitali “Kakvu probu?”. Ja sam zapravo ušla u Vodovod. Ali bože moj, to je bilo sa druge strane pozorišta – ispričala je glumica Dragana Mićalović za Prvu.

Danas objavljeno

Novaka snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu

Zeljka

ONA JE ZVIJEZDA U HOLIVUDU: Ovo je supruga Žarka Lauševića

Zeljka

Rijetko ko se volio kao njih dvoje: Arsen Dedić i Gabi Novak

Zeljka

Ostavite komentar