Dragana Mićalović i vlasnik benzinske pumpe stavili tačku na romansu - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Mićalović i vlasnik benzinske pumpe stavili tačku na romansu

Glumica Dragana Mićalović (30) raskinula je sa biznismenom Stevanom Purićem (33), uprkos pričama da su za ovo proleće planirali venčanje, dok su sada isplivali razlozi za hrah romanse.

Dragana i Stevan su stavili tačku na njihovu ljubav, dok se o njihovom zakazivanju venčanja šuškalo još od prošle godine. Kako piše “Stori”, shvatili su da nisu jedno za drugo, dok je Mićalovićeva rešila da se u potpunosti posveti poslovnim obavezama i još uvek ne želi da se vezuje.

Njih dvoje su se, prema ovim navodima, sporazumno rastali još pre nekoliko nedelja, ali glumica o tome nije želela da priča javno.

Mićalovićeva i Purić su odlučili da ostanu dobri prijatelji, te među njima tokom raskida nije “letelo perje”, a da li će tako i biti pokazaće vreme.

Stevan Purić je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u “Zvezdama Granda”. Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”, u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

Danas objavljeno

Elena je doživjela je najveću roditeljsku bol

Vanja A

Malo ko zna da je Brena ovoj danas poznatoj pjevačici bila bebisiterka

V.R.

Džejla Ramović progovorila o muškarcu kojeg je prijavila policiji

V.R.

Ostavite komentar