19. Maja 2022.

Dragana Katić progovorila o ljubavi sa pjevačem “Divljeg kestena”

Big Portal

Dragana Katić i poznati pevač, bili su u ljubavnoj vezi pre 25 godina. Voditeljka ističe, kako su njih dvoje jako voleli, ali i da će joj Igor veoma nedostajati.

– Dok sam se pripremala da uđem u studio, listala sam portale, kad sam ugledala vest da je Igor preminuo. Umalo nisam ispustila telefon, bila sam u šoku! Mnogo sam se potresla, i dalje ne mogu da dođem sebi. Žao mi je što je otišao… Baš mi je teško… – priča Dragana s knedlom i grlu i dodaje da će čuvenog pevača zauvek pamtiti:

https://www.instagram.com/p/CbFnUHioF0L/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2605e304-a236-4c27-aecf-e93629d80472

– Igor i ja smo bili u ozbiljnoj vezi pre više od 25 godina. Imam samo lepe uspomene na taj period i našu vezu. Kad smo se razišli, ostali smo dobri prijatelji. Poštovali smo se i uvek imali samo lepe reči jedno za drugo. Igor je bio umetnik, ali malo ljudi zna da je bio i diplomirani arheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Nedostajaće mi… Još ne mogu da poverujem da ga više nema. Vest o Igorovom preranom odlasku potresla je i njegovog prijatelja iz detinjstva, gitaristu grupe “Neverne bebe” Vladana Đurđevića. – Poslednji put smo se čuli u martu posle beogradskog koncerta “Nevernih beba”. Zvao me je da mi čestita. Nikome nije pričao o svom zdravlju, čak ni ljudima sa kojima je bio baš blizak, tako da sam se iznenadio kad sam čuo da je umro u bolnici – kaže muzičar i sa setom se priseća odrastanja sa Starovićem:

– Išli smo zajedno u osnovnu školu u Valjevu i sedeli u istoj klupi. Sve smo delili… Imali smo i prvi zajednički bend “Meteori”, a kasnije i grupu “Nova zemlja”. Bili smo veoma popularni, a Igor je od malih nogu bio glavni u društvu. Važio je za jednog od najlepših muškaraca tog doba, bio je pravi donžuan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare