Dragana Katić progovorila o ljubavi sa pjevačem "Divljeg kestena" - BIGportal.ba
Ex Yu

Dragana Katić progovorila o ljubavi sa pjevačem “Divljeg kestena”

Igor Starović, frontmen grupe “Divlji kesten”, preminuo je u 56. godini na Drugoj hirurškoj klinici u Beogradu

Dragana Katić i poznati pevač, bili su u ljubavnoj vezi pre 25 godina. Voditeljka ističe, kako su njih dvoje jako voleli, ali i da će joj Igor veoma nedostajati.

– Dok sam se pripremala da uđem u studio, listala sam portale, kad sam ugledala vest da je Igor preminuo. Umalo nisam ispustila telefon, bila sam u šoku! Mnogo sam se potresla, i dalje ne mogu da dođem sebi. Žao mi je što je otišao… Baš mi je teško… – priča Dragana s knedlom i grlu i dodaje da će čuvenog pevača zauvek pamtiti:

– Igor i ja smo bili u ozbiljnoj vezi pre više od 25 godina. Imam samo lepe uspomene na taj period i našu vezu. Kad smo se razišli, ostali smo dobri prijatelji. Poštovali smo se i uvek imali samo lepe reči jedno za drugo. Igor je bio umetnik, ali malo ljudi zna da je bio i diplomirani arheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Nedostajaće mi… Još ne mogu da poverujem da ga više nema. Vest o Igorovom preranom odlasku potresla je i njegovog prijatelja iz detinjstva, gitaristu grupe “Neverne bebe” Vladana Đurđevića. – Poslednji put smo se čuli u martu posle beogradskog koncerta “Nevernih beba”. Zvao me je da mi čestita. Nikome nije pričao o svom zdravlju, čak ni ljudima sa kojima je bio baš blizak, tako da sam se iznenadio kad sam čuo da je umro u bolnici – kaže muzičar i sa setom se priseća odrastanja sa Starovićem:

– Išli smo zajedno u osnovnu školu u Valjevu i sedeli u istoj klupi. Sve smo delili… Imali smo i prvi zajednički bend “Meteori”, a kasnije i grupu “Nova zemlja”. Bili smo veoma popularni, a Igor je od malih nogu bio glavni u društvu. Važio je za jednog od najlepših muškaraca tog doba, bio je pravi donžuan.

Danas objavljeno

Uskoro počinje drugi po redu Nektar Garden Fest

Zeljka

Ana Ivanović blista na tatinom rođendanu!

Vanja A

Ilda Šaulić priznala da nije vješta u šminkanju

Vanja A

Ostavite komentar