Dragan Mektić nezadovoljan stanjem u SDS - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Dragan Mektić nezadovoljan stanjem u SDS

Dragan Mektić, član SDS ponovo je nagovijestio svoj odlazak iz SDS ispoljivši nezadovoljstvo zbog stanja u stranci. Mektić je neposredno nakon održane stranačke skupštine u nedjelju kada je za predsjednika SDS izabran Mirko Šarović čestitao novom čelniku rekavši: “Za samo dva dana podigla se lopovsko-tajkunska kamarila koja želi da preuzme…

Dragan Mektić, član SDS ponovo je nagovijestio svoj odlazak iz SDS ispoljivši nezadovoljstvo zbog stanja u stranci.

Mektić je neposredno nakon održane stranačke skupštine u nedjelju kada je za predsjednika SDS izabran Mirko Šarović čestitao novom čelniku rekavši: “Za samo dva dana podigla se lopovsko-tajkunska kamarila koja želi da preuzme stvari u svoje ruke. Mislim da sebe ne vidim u tom hoštaplerskom društvu”.

Kada je upitan da li napušta stranku rekao je da to ne radi.

– Borim se u okviru SDS, ali neću zajedno sa tajkunima i lopovima u stranci. Tražiću da se odstrane iz struktura, a od toga mnogo toga zavisiti – naveo je on. Ipak, sinoć je ponovo reagovao na izjavu šefa Kluba SDS u NSRS Miladina Stanića koji je rekao da “onaj koji nije zadovoljan vrati knjižicu”.

– OK, dakle po Staniću u SDS-u trebaju da ostanu smo oni koji su švercovali za vrijeme rata, ostali mogu da vrate knjižice i istupe. Srećno vam šverceri i profiteri – poručio je Mektić.

(Klix)

Danas objavljeno

30.000 vojnika u pripravnosti

Vanja A

Traže uvođenje VANREDNE SITUACIJE: Veliki broj građana na ulicama zbog ubistva 2 žene (VIDEO, FOTO)

Vanja A

Sud BiH: Mahmuljin je osuđen kao državljanin BiH, tražićemo izručenje

Vanja A

Ostavite komentar