19. Decembra 2022.

Dragan Marinković Maca u braku je skoro 6 godina

Big Portal

Dragan Marinković Maca u braku je sa atraktivnom Jovanom Milić skoro šest godina. Njegova dvije decenije mlađa izabranica Jovana po zanimanju je frizerka, a rijetko se pojavljuje u javnosti.

Jovani je uspjelo je da nakon 4 mjeseca veze odvede Macu pred matičara, iako je nakon razvoda rekao da se više nikada neće oženiti.

Glumac je nekoliko puta na svom Instagramu objavio njihove zajedničke fotografije na kojime se vidi koliko par uživa u svojoj ljubavi.

Dragan Marinković Maca u braku je skoro 6 godina: Ona ga je osvojila nakon  par mjeseci veze

https://www.instagram.com/p/CdvMzPYMg5Z/?utm_source=ig_web_copy_link

– Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili vjenčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživjela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život – rekao je Maca jednom prilikom u emisiji “Magazin In”.

Maca i Jovana još uvijek nemaju svoju djecu, ali je istakao kako se ona lijepo slaže sa njegovim sinovima koji su još uvijek maloljetni. Takođe, Maca je otkrio kako mu je velika da želja da jednog dana ima veliku porodicu i mnogo djece.

– Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima djecu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih djece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11-oro djece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom – dodao je Maca.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare