7. Aprila 2022.

Dragan Bjelogrlić nije mogao da zaustavi suze: Kolege odale počast Marku Živiću

Big Portal

Marko Živić punih 18 godina igrao je u predstavi “Let iznad kukavičjeg gnezda”, a nakon njegove smrti kolege su mislile da više nikada neće da je odigraju.

Ipak, Jug Radivojević odlučio je da prerano preminulom glumcu ponovo oživi predstavu na njegov 50-ti rođendan.

– Mislili smo da nikada više nećemo odigrati ovu predstavu, nakon što je naš dragi Mare preminuo tako mlad. Onda je Jug došao na ideju da baš njemu u čast ovu predstavu održimo – rekao je u emisiji Exkluziv glumac Milan Čučilović.

https://www.instagram.com/p/CJ6nzalJp1x/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1971bb64-d5c6-4788-86c0-6ce6f6dc05b5

– Ovo je prva predstava nakon tog događaja da igramo i svima je bilo jako teško. Znate kad igrate ovo 17- 18 godina, onda ste navikli jedni na druge i stalno očekujete da ćete ga videti negde i to je onako baš malo potresno. Bio je čovek koji je imao veliko srce, želeo je da pomogne svima. Ne mogu da izdvojim jedan trenutak, jer je sa njim svaki bio čaroban –  rekao je Markov kolega sa kojim je godinama igrao Danijel Sič.

Petog aprila pored 50. rođendana, navršeno je i šest meseci od Markove smrti. Na kraju predstave glumci su gledali u nebo i aplaudirali samo njemu, a Dragan Bjelogrlić nije mogao da zaustavi suze.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare