"Doživjeli smo linč!" Prva izjava Romane Panić nakon deportacije iz Brizbejna! - BIGportal.ba
Ex Yu

“Doživjeli smo linč!” Prva izjava Romane Panić nakon deportacije iz Brizbejna!

Ispričala i kako se sada oseća.

Romana Panić deportovana je iz Australije i stigal je u Srbiju. Ona je na svom Instagram storiju objavila i selfi iz jednog kafića u Beogradu, na kom možemo videti da je nasmejana i srećna.

Pevačica je otkrila kako se oseća po povratku, a onda kratko prokomentarisala sve što se dešavalo u proteklom periodu.

“Zar ne vidite da mi je lepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Namerno sam se slikala za Instagram i sa naočarima i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovo videti porodicu i prijatelje”, rekla je Romana i dodala:

“Čak nemam ni šminku, potpuno sam prirodna. Sve ćemo tek da pričamo, želim svima da se zahvalim. Doživeli smo linč, nisam još spremna da dajem izjave o tome. To će da košta. Ne mogu sve sada da kažem. Treba mi vremena, želim da se slegnu utisci i da dam sebi vremena da odmorim. Nisam još uspela da sve da pročitam”.

Roma je zbog pljačkanja bankomata u Brizbejnu dobila godinu dana zatvora, s tim što je iza rešetaka provela tri meseca. Zbog dobrog ponašanja puštena je, 1. avgusta, nakon isteka dve trećine kazne. S njoj je uhapšen i njen partner Filip Mrkaljić koji je osuđen na godinu i po, sa obavezom da na robiji provede šest meseci.

Mondo.rs

Danas objavljeno

Ukazom Putina Miloš Biković dobio rusko državljanstvo

Zeljka

“Glumio bih u ‘Dari’ i ustašu”

Zeljka

Glumici usred emisije STIGLE LIJEPE VIJESTI

Zeljka

Ostavite komentar