Dota Underlords otvorena beta dostupna za PC, iOS i Android - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Dota Underlords otvorena beta dostupna za PC, iOS i Android

Nakon samo nekoliko mjeseci rada i kratkog perioda u zatvorenoj beti, Valve je zvanično počeo sa ponudom Dota Underlords igre gejmerima na svim platformama.

Nakon samo nekoliko mjeseci rada i kratkog perioda u zatvorenoj beti, Valve je zvanično počeo sa ponudom Dota Underlords igre gejmerima na svim platformama. Igra je već spremna za PC, Mac i Linux, a istovremeno je objavljena i za mobilne platforme: Android i iOS.

Dota Underlords je tehnički i dalje u stadijumu ranog pristupa, jer su rangirani mečevi klasifikovani kao “pre-season”, dok Valve ne prikupi povratne informacije i odradi podešavanja kako bi osigurao da je igra dovoljno dobra. Bez iznenađenja, Valve-ov Dota Auto Chess je već ostvario pozitivan start, postavši jedan od četiri naigranija naslova u poslednjih 24 časa, iza PUBG, Dota 2 i CS:GO.

Dota Underlords trenutno ima preko 130.000 igrača, uz odlične rezultate kada je u pitanju dnevni broj igrača. Naslov predstavlja samostalnu igru, u kojoj je moguće naći veliki broj heroja iz Dota 2.

Dota Underlords igra je dostupna na Steam, Google Play za Android i App Store za iOS platformama.

Izvor: KitGuru

Danas objavljeno

Brus Vilis prodao svoj lik kako bi glumio i nakon penzije

V.R.

Srpska igra Scorn uskoro u prodaji

V.R.

Mask predstavio humanoidnog robota

V.R.

Ostavite komentar