Dota Underlords otvorena beta dostupna za PC, iOS i Android - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Dota Underlords otvorena beta dostupna za PC, iOS i Android

Nakon samo nekoliko mjeseci rada i kratkog perioda u zatvorenoj beti, Valve je zvanično počeo sa ponudom Dota Underlords igre gejmerima na svim platformama.

Nakon samo nekoliko mjeseci rada i kratkog perioda u zatvorenoj beti, Valve je zvanično počeo sa ponudom Dota Underlords igre gejmerima na svim platformama. Igra je već spremna za PC, Mac i Linux, a istovremeno je objavljena i za mobilne platforme: Android i iOS.

Dota Underlords je tehnički i dalje u stadijumu ranog pristupa, jer su rangirani mečevi klasifikovani kao “pre-season”, dok Valve ne prikupi povratne informacije i odradi podešavanja kako bi osigurao da je igra dovoljno dobra. Bez iznenađenja, Valve-ov Dota Auto Chess je već ostvario pozitivan start, postavši jedan od četiri naigranija naslova u poslednjih 24 časa, iza PUBG, Dota 2 i CS:GO.

Dota Underlords trenutno ima preko 130.000 igrača, uz odlične rezultate kada je u pitanju dnevni broj igrača. Naslov predstavlja samostalnu igru, u kojoj je moguće naći veliki broj heroja iz Dota 2.

Dota Underlords igra je dostupna na Steam, Google Play za Android i App Store za iOS platformama.

Izvor: KitGuru

Danas objavljeno

Izveštaj iz studija: Cyberpunk 2077 nije trebalo da izađe 2020. godine

D

Koja čet aplikacija je najbolja za vas?

D

Chrome 88 implementira pretragu tabova i poboljšanu zaštitu za lozinke

D

Ostavite komentar