15. Novembra 2022.

Došli da se igraju i uzeli rekord „Potere“

Big Portal

Nikola, Miloš, Uroš i Dejan kažu da su, pre svega, došli i kviz da se igraju. Svi su uspeli umaknu tragaču Milanu Bukviću, a zatim i da budu bolji od njega u finalnoj igri.

„Utisci su fenomenalni, gledali smo sinoć u društvu“, kaže Dejan Modoranović, a Uroš Perezanović dodaje da je bilo najteže iščekivanje dok se emisija ne emituje i da je bio uzbuđeniji dok se epizoda Potere emitovala nego tokom samog snimanja.

Uprkos tome što se nisu poznavali od ranije, Miloš Gravara kaže da su se sva četvorica odlično uklopila i da se osetila dobra timska atmosfera.

Četvorica rekordera Potere došla su u kviz iz različitih struka, Nikola Smiljanić je inženjer telekomunikacija, Uroš je ekonomista, Dejan inženjer elektrotehnike, a Miloš je, kako se sam našalio, inženjer u nastajanju.

Dejan je priznao da je imao i malo sreće zbog pitanja koja su mu dolazila, kao i da je boga molio da ne dobije nešto iz književnosti i umetnosti.

Za tragača Milana Bukvića imaju samo reči hvale, ali Uroš dodaje da je ipak želeo da izvuku Milorada.

„Ne znam da li Milan uopšte ima slabu tačku, zato sam morao da ga malo izazivam da se pokoleba. Izuzetan je tragač i mnogo zna“, naveo je Miloš.

Dejan napominje da mu je glavna motivacija da ide na veću sumu isključivo bilo da obore rekord Potere.

„Nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi idu na srednju sumu kada je razlika samo jedno pitanje. Kad mi je ponudio sumu za rekord, nije bilo dileme“, istakao je Dejan.

Uroš je objasnio da su ga neke greške iz prve igre koje je napravio malo pokolebale da ide na višu sumu, a Miloš je, kako kaže, došao u kviz da se igra i zato je išao na višu sumu.

Nikola je priznao da nije imao dovoljno hrabrosti da ode na višu sumu, možda i zbog toga što je bio prvi takmičar pa je psihološki pritisak bio veći.

RTSmagazin.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare