2. Novembra 2021.

Dosadila mu žena pa je zamijenio za novi Ajfon?!

Big Portal

Da, zvuči kao priča iz rubrike “recite nam da se šalite i da ste to izmislili jer vam je bilo dosadno”, ali nažalost bojimo se da to ipak nije slučaj. Trampio je suprugu za novi Ajfon.

Ilustracija
ILUSTRACIJAFOTO: SHUTTERSTOCK

Neverovatnu vest prenose upravo svi tamošnji portali, a kažu i da je veliko pitanje kako bi ta nesrećna devojka (26) završila da se u sve nije umešala policija koja je upala u silne probleme tokom akcije spasavanja.

Naime, kada su ušli u selo u nameri da devojku vrate kući, službenici su naleteli na razjarene meštane kojima nije palo na pamet da tako lako puste sirotu devojku da ode.

Protestvovali su, tvrdili da su je pošteno platili, ali je na kraju ipak nekako izbavljena iz stravične situacije.

grudi, novac, brusthalter
FOTO: PROFIMEDIA

Mladić i devet godina starija devojka uplovili su u bračne vode pre samo mesec dana, međutim nakon što se njemu ukazala prilika da nabavi novi aparat, hladno je prodao muškarcu starom 55 godina.

U svom selu je kazao da ga je napustila, ali nakon što je njena porodica odbila da poveruje u tu verziju, o svemu je obavestila policiju koja je toj devojci, srećom, uspela da uđe u trag.

“Priznao nam je šta je učinio tokom ispitivanja. Tim iz Balanžira otišao je u Ražastan kako bi ušao u trag ženi. Međutim, tamošnji meštani nisu dopustili da je odvedemo sa sobom, insistirali na tome da je pošteno kupljena. Nije bilo lako vratiti je kući”, izjavio je neimenovani policajac, čije reči prenosi portal Hindustan Times.

(kurir.rs Foto: Shutterstock)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare