Dos Anžus bez problema protiv Lija - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Dos Anžus bez problema protiv Lija

UFC Ročester donio nam je interesantnu borbu između Rafaela dos Anžusa i Kevina Lija, koju je brazilski MMA borac riješio u svoju korist.

Foto: Getty

Kevin Li bio silno motivisan na svom debiju u velter kategoriji, od samog starta je imao izuzetno zanimljive kombinacije i nije mu bilo potrebno mnogo kako bi preuzeo kontrolu u borbi.

RDA se prilično brzo konsolidovao i “poklonio” Liju jedan udarac nogom u glavu što ga je malo i usporilo, pa je dos Anžus povratio momentum do završetka runde. Već na startu drugih pet minuta, Li je pokušao da napravi pritisak na nekadašnjeg UFC šampiona, ali je potom usledio novi udarac u glavu, ali se Li ponovo izvukao bez posledica.

Rafael dos Anžus je već početkom treće runde ostvario prednost i oborio Lija na pod. On je uspeo da se izvuče i pokušao je da preko brazilčevih leđa započne proces gušenja, ali je dos Anžus izbegao takav scenario i vratio se na noge.

U četvrtoj rundi dos Anžus je nehotično primio jedan nizak udarac, ali je uspeo da “sve to otrese”. Brzo se RDA vratio “za volan” pa je usledio lou kik koji je itekako potresao Lija izazvavši “Moutaun Finom” na njegovom kolenu. Nije dos Anžusu mnogo trebalo da potvrdi pobedu “davljenjem u trouglu” iz kog Li nije uspeo da se iščupa, pa je dos Anžus upisao novu pobedu.

Danas objavljeno

Rafa o padu: Uplašio sam se!

Zeljka

Stanković: Insistiramo da se odigra poštena utakmica

Zeljka

Federer: Vakcinisao sam se, ne želim nekoga da zarazim

Zeljka

Ostavite komentar