''Donald Tramp me seksualno napao'' - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

”Donald Tramp me seksualno napao”

Američki predsjednik Donald Tramp suočava se s novim optužbama za silovanje, a ovaj put kolumnistkinja E. Džin Kerol optužila ga je da je devedesetih godina seksualno napao u svlačionici.

Američki predsjednik Donald Tramp suočava se s novim optužbama za silovanje, a ovaj put kolumnistkinja E. Džin Kerol optužila ga je da je devedesetih godina seksualno napao u svlačionici.

Priča poznate kolumnistkinje danas je objavljena u “New York magazinu” kao izvadak iz njene nove knjige “Za šta nam trebaju muškarci?”.

Kerolova se ispovijedila napisavši da je upoznala Trampa unutar luksuzne robne kuće na Menhetnu, “Bergdorf Goodmanu”, gdje je pristala da mu pomogne da odabere poklon za djevojčicu nakon što ju je zamolio za savjet. Ona je potom napisala kako je napao kada su ušli zajedno u svlačionicu.

“Onog trenutka kada su se vrata svlačionice zatvorila, on se bacio na mene, gurnuo me prema zidu kada sam udarila u glavu prilično jako, i tu stavlja svoja usta na moje usne. U sljedećem trenutku, još uvijek u poslovnoj odjeći, odijelu, košulji, on otvara svoj kaput i otkopčava hlače prisilno gurajući svoje prste na moje privatno područje. Potom gura svoj penis na pola ili potpuno, nije sigurno, u mene. Sve se pretvara u kolosalnu borbu. Pokušala sam da ga nagazim nogom. Pokušala sam ga odgurnuti svojom slobodnom rukom. Iz nekog razloga, držim torbicu u drugoj. I napokon podigla sam koljeno dovoljno visoko da ga odgurnem od sebe, otvorim vrata i izletim iz svlačionice”, napisala je Kerol.

Kolumnistkinja je napisala da seksualni napad na nju nije trajao duže od tri minuta. Ona je svoju priču podijelila s dvije bliske prijateljice, obje novinarke, koje su takođe potvrdile “New York magazinu” ovaj slučaj iz devedesetih godina.

Iz Bijele kuće odbacili su Keroline tvrdnje.

“Ovo je u potpunosti netačna i nerealna priča koja izlazi u javnost 25 godina poslije samo kako bi narušila ugled predsjednika”, navodi se u saopštenju Bijele kuće.

Kerol je kazala da nije do sada izašla u javnost sa svojom pričom jer se plašila Trampovog gnjeva i boli da je nazivaju lažljivicom.

“Primanje prijetnji smrću, proganjanje iz moje kuće, otpuštanje, vučenje kroz blato i pridruživanje ženama koje su iznijele vjerodostojne priče o tome kako su ih muškarci zgrabili, omamili, omalovažavali, mlatili i napadali, nikad nije zvučalo zabavno. Takođe, ja sam kukavica. Ovo bi okarakterisala kao silovanje, ali ne želim da moje riječi budu interpretirane u doslovnom ili kriminalnom smislu”, napisala je Kerol.

Podsjećamo, 23 druge žene optužile su Trampa za seksualne napade i zlostavljanja još od sedamdesetih godina. Tramp je odbacio sve optužbe nazivajući ove žene lažljivicama.

(Klix.ba)

Danas objavljeno

Protest zbog ubistva djevojčice: “Svi samo obrađuju papire, a mog deteta nema”

M.

Svijetu prijeti nuklearno uništenje? “Putin se ne šali”

M.

Američki general priznao: Za relativno malu sumu smo dobili da se Ukrajinci umjesto nas bore i ginu u ratu protiv Rusije!

M.

Ostavite komentar