Dom zdravlja Banjaluka poručuje: Cijena brzog antigenskog testa 24 marke - BIGportal.ba
Banja Luka

Dom zdravlja Banjaluka poručuje: Cijena brzog antigenskog testa 24 marke

Poslije paznika, Odjeljenje za hemotološku i biohemijsku dijagnostiku Doma zdravlja obavlja testiranjem brzim antigenskim testovima po ustaljenom načinu rada.

Uzimanje uzoraka za testiranje brzim antigenskim testovima je od devet do 11 časova i od 16.30 do 17.30 časova svakim radnim danom i subotom.

Iz Doma zdravlja Banjaluka podsjećaju da se uzorci uzimaju u belom kontejneru, koji se nalazi lijevo od glavnog ulaza u Polikiniku, na donjem parkingu pored Higijensko-epidemiološke službe.

“Ako osobe žele da urade test nedjeljom, trebalo bi da pozovu broj telefona 066/946-935 i zakažu svoju termin testiranja. Testiranje na kovid se radi uzimanjem nazofaringealnog brisa (bris iz nosa) i rezultate testiranja korisnici dobijaju već nakon jednog časa”, poručuju iz Doma zdravlja.

Cijena brzog antigenskog testiranja iznosi 24 KM. Ističu i da sve informacije vezane za testiranje brzim antigenskim testovima u ovoj zdravstvenoj ustanovi sugrađani mogu da dobiju na broj telefona 066/946-935, piše Srpskainfo.

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.energije za 28. i 30.05.2022. godine

Zeljka

Pripreme za iduću godinu: Sportski klubovi se od 1. juna mogu prijaviti za dodjelu sredstava iz budžeta grada

M.

Obustava saobraćaja u Banjaluci zbog Moto-festa

M.

Ostavite komentar