29. Oktobra 2021.

Dom kao iz časopisa – jesenji trendovi za dekoraciju

Big Portal

Iako početak nove sezone ne mora da znači potpuni remont dekora u vašem kutku, upoznavanje sa ključnim jesenjim trendovima enterijera za 2021. daće vam predstavu o tome zbog čega su neki detalji već čvrsto stacionirani na Instagramu da nam daju inspiraciju za sopstveni dom.

Kako biste bili u toku sa jesenjom dekoracijom predstavljamo vam listu trendova koji će biti neizbežni u svakom modernom domu.

Pečurka lampe

Ovaj model lampe je već neko vreme prisutan u listama za praktično uređenje doma, ali njihova popularnost ne jenjava ni tokom ovih jesenjih meseci.

Pored toga što su prelep dodatak bilo kom bočnom stolu, polici za knjige ili radnom stolu, pečurkica lampe imaju tendenciju da emituju toplu, umirujuću svetlost – savršenu za kada želite da se opustite uz knjigu i kišno jesenje veče.

https://www.instagram.com/p/CVgBJpHgEJY/?utm_source=ig_embed&ig_rid=69633503-28ed-4d14-96e5-6e56c6d3d505

Ukrasne tacne

Ako vam nedostaje neko praktično mesto za odlaganje svih vaših omiljenih predmete na jednom mestu, sada je vreme da investirate u ukrasnu tacnu za vaš stočić ili policu.

Davno su prošli dani kada su police za knjige bile imperativ sređenog doma. Kako smo već zagazili u jesenje mesece, dizajneri enterijera predviđaju da će sve više i više nas koristiti poslužavnike kako bismo poboljšali izgled naših omiljenih ukrasnih komada.

https://www.instagram.com/p/CVLXZmDsUxv/?utm_source=ig_embed&ig_rid=08193776-2eb7-45a0-8b06-30d576fafc21

Svećnjaci

Starinskih svećnjaka su odlični mali, ali veoma efektni detalji koji će uspešno ukrasiti svaki centar stola. Osim toga, ako u njih stavite sveće koje su trenutno i više nego instagramične, imaćete posebno mesto za prikaz svoje kolekcije.

https://www.instagram.com/p/CVICg_CsoUo/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f1b2a089-857d-4098-a984-0b3e2ae38dee

Prirodni materijali

U doba godine kada hladnije vreme i kraći dani otežavaju povezivanje sa prirodom, unošenje prirodnih materijala poput bambusa i pruća u vaš dom može pomoći da premostite trenutni jaz.

Nije potrebno da ulažete u mnogo nameštaja da biste prihvatili ovaj trend – ukrasni predmeti kao što su pletena ogledala i poslužavnik od bambusa mogu imati veliki efekat.

https://www.instagram.com/p/CSHkTp5IAop/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare