6. Aprila 2022.

Dolijao još jedan koji je 50 godina vozio bez dozvole

Big Portal

Nakon što je u januaru otkriven 83-godišnjak koji je bez dozvole vozio čitavih 70 godina, u Britaniji je zabeležen još jedan sličan slučaj. Neimenovanog starijeg muškarca (70) zaustavili su policajci u engleskom Stafordširu, dok je vozio omanji kamion, radi rutinske provere.

Kako prenosi BBC, neko je možda i ranije prijavio vlasnika ovog teretnog vozila. Policajci su od vozača zatražili identifikacione dokumente i dokaz o osiguranju, ali im je rečeno da takvih dokumenata nema. U stvari, nikada nisu ni postojali.

Pola veka je ovaj čovek vozio javnim saobraćajnicama, bez namere da dobije dozvolu. Nikada nije platio ni osiguranje. Kad ga je policija pitala šta se dogodilo i zašto nema ni osiguranje ni vozačku dozvolu, muškarac je samo slegnuo ramenima.

Stariji vozač je nameravao da se uključi na auto-put u trenutku kada ga je policija zaustavila. U kamionu je prevozio palete.

Muškarac je inače vozio britanskim putevima još od tinejdžerskog uzrasta. Policija je protiv njega podnela prijavu da nema vozačku dozvolu, a oduzeto mu je i vozilo. Njegov slučaj biće prosleđen tužilaštvu radi daljeg postupanja.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare