Doli Parton snimila pjesmu koju će objaviti tek 2045. godine - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Doli Parton snimila pjesmu koju će objaviti tek 2045. godine

Američka živa kantri legenda Doli Parton u tajnosti je snimila pjesmu i zapečatila je u vremensku kapsulu koja bi trebalo da bude otvorena tek 2045. godine.

Pesma je, kako prenose svetski mediji, zapečaćena u “vremenskoj kapsuli”, odnosno drvenoj kutiji i zaključana je odmaralištu na njenom imanju “Dolivud”, otvorenom 2015. godine.

Slavna pevačica u svojoj nedavno objavljenoj knjizi “Moj život u stihovima” otkrila je da je osoblje odmarališta posebno upućeno u to da kutija ne sme da bude otvorena u narednih četvrt veka.

– Biće to pesma koja neće moći da se čuje sve do 30 godina od kako smo to odmaralište otvorili – navela je Doli Parton, a prenosi NME.

Ona je objasnila da je takva ideja došla od njenog menadžmenta.

– Rekli su: ‘Bićeš uveliko mrtva do tada’. Rekla sam: ‘Pa, možda i neću. Imaću 99 godina. Videla sam i ljude starije od tih godina. Na neki način je čudno da su od mene zatražili da napišem tu tajanstvenu pesmu. Ne znam ni da li želim da doživim stotu ili ne, ali nikad se ne zna. Mogla bih da je doživim, i ako to bude tako, biću na otvaranju – ispričala je pevačica.

Izvor: Vesti

Danas objavljeno

Na vulkanskom ostrvu sve više foka, naučnici ne znaju zašto

Vanja A

Tražio da ga pošalju u zatvor: Bolje rešetke nego brak

Zeljka

Poznati imaju neke čudne navike: Piju sopstveni urin, ne gledaju se u ogledalo, mažu se izmetom…

Zeljka

Ostavite komentar